Kevät on Teneriffan loman ja sairaskuulumisien jälkeen lähtenyt rullaamaan lähes päätähuimaavan nopeasti. Itse olen allekirjoittanut vakituisen työsopimuksen ja arkeen on pulpahtanut tämän myötä myös lisää työtunteja. Lapsi on saanut vahvistuksen koulupaikastaan muutama viikko sitten ja saksalainen koulutaival alkaa 30.8, uuteen luokkaansa pääsee hän tutustumaan kuitenkin jo heinäkuun puolella. Päivät ovat humisseet ohitse ja tuntuu uskomattomalta, että huhtikuuhun on enää muutama päivä. 

Koulun aloitus ja vakituinen työpaikka kertovat myös, että me olemme tehneet hiljaisen päätöksen siitä, että jäämme ainakin toistaiseksi Kölniin asumaan. Suomeen palaaminen tai uusi maa tuntuvat tässä vaiheessa hieman kaukaisemmilta. Elämä on täällä, tässä ja nyt ja tämä tuntuu tällä erää oikealta ratkaisulta. 

Meidän perheen pääsiäisen kohokohdat taitavat muuten olla nämä seitsemän asiaa: 

1. Rauhoittuminen. 

2. Yhdessä oleminen. 

3. Pienimuotoinen kahden päivän roadtrip Hollantiin. 

4. Itunesissa vuokrattavissa oleva uusin Heinähattu ja Vilttitossu, joka muuten tällä erää pyörii hauskuuttamassa taustalla.

5. Toive keväästä. Kölnin talvi on ollut pitkä, mutta vihdoin näyttäisi siltä, että kevät on jo ihan nurkan takana ja toppatakin voi laittaa varastoon. Mangolian upeita kukkia tosin saa vielä odottaa.

6. Saksalainen pääsiäispupu oli vieraillut meillä yön aikana.

7. Pääsiäismaanantain illallinen ystävien luona. On kiva palata Hollannista Kölniin ja päästä valmiiseen pöytään. Ja tässä kyseisessä pöydässä syödään muuten aina hyvin!

Bonuksena täytyy sanoa, että itselleni yksi kohokohdista oli myös ehtiä pistäytymään hetken täällä blogin äärellä. Tänne on ollut ikävä! Monta hauskaa arjen sattumaa ja tapahtumaa on jäänyt jakamatta, mutta mikä estää palaamasta näihin myöhemmin. 

Ihanaa pääsiäisen aikaa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram