Tänään iltapäivällä lapsen päiväkodissa vietettiin tunnelmallista joulujuhlaa. Hienosti toteutettu juhla oli täynnä hyvää mieltä ja iloisia ihmisiä. Toppahousu-gate ja kioskilla odottelut eivät olleet tänään ajatuksissa päällimmäisenä. Mielen täytti kiitollisuus kaikesta niistä hyvistä ja positiivisista asioista, joita tämä päiväkoti on elämäämme tuonut. 

Joulujuhlalla oli erityinen merkitys meidän perheelle, sillä tyttärellämme oli ensimmäinen roolisuoritus koskaan. Hän esiintyi upeasti ja ujostelematta Hannun ja Kertun noitana. Näytelmä oli kerrassaan ihana ja sai mamman (ehkä vähän myös isänkin) silmäkulmat hieman nykimään.

Varjoteatteri oli mainio idea
Varjoteatteri oli mainio idea

Ihanat olivat myös vanhemmille ja lapsille loihditut tarjoilut. Kuohuviinit poksahtelivat estoitta auki, lanttukeitto höyrysi houkuttelevana ja savukala vei kielen mennessään. Saksalainen joulupitko Stollen sai itseni hymyilemään, sillä se on elävä muisto yläasteen saksan tunneilta. Stollen oli nimittäin saksan opettajamme suuri jouluherkku ja hän toi sitä toisinaan meillekin tunneille tarjolle tai ainakin jaksoi siitä kovasti puhua aina joulun tullen.  

Lanttukeittoa voisi itsekin joskus tehdä. Suosittelen lämpimästi!
Lanttukeittoa voisi itsekin joskus tehdä. Suosittelen lämpimästi!

Eilen juhlittiin joulujuhlaa Kölnin Suomi-koulussa, tänään oli nämä pirskeet ja huomenna saapuu kaksi erittäin odotettua vierasta. Lapsi saa nimittäin kaksi mummoaan tänne, kun äitini ja anoppini saapuvat Saksan joulutunnelmiin. 

Tästä se joulu alkaa!

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram