HipHei!

Saanko esitellä, Sektii ja Würstii, podcasti ulkosuomalaisen elämästä Saksassa. Päätin tässä jokin aika sitten, että alan nauhoittamaan blogin rinnalla podcastia, joka käsittelisi mm. näitä toisinaan blogissakin esiintyneitä arjen hetkiä täällä Kölnissä sekä sitä, miltä se elämä nyt näin kohta neljän Saksan vuoden jälkeen näyttäytyy. Olen aina tykännyt puhua ja pohtia asioita, joten jotenkin tämä tuntui nyt luonnolliselta jatkumolta reilun kahden blogivuoden jälkeen. 

Tekniikka ei itsellä vielä ole kovin hyvin hallussa vaikka kovasti olen yrittänyt sitä viime päivien aikana opiskella. Onneksi mies sitten auttoi muutamassa ( lue: aika monessa) ongelmassa. Kiitos podcastin musiikista kuuluukin hänelle! Tekninen ja musiikillinen taustatiimi löytyy siis onneksi läheltä kotoa. Ensimmäisen jakson Soundcloudiin julkaisin eilen ja myöhemmin tällä viikolla seuraa jatkoa.

Ekassa jaksossa palaan neljän vuoden takaisiin muuttotunnelmiin. Jaksoa tehdessä ja mennettä muistellessa tulikin elävästi mieleen ne kaikki erilaiset tunteet, joita muuton ja uudenlaisen elämän myötä syntyi. Podcastiin on tulevaisuudessa tulossa sitten aina teeman mukaisia vieraita, mutta ensimmäiset jaksot mennään monologina. 

Podcastin nimi, Sektii ja Würstii- tulee siitä, että meillä on tapana vitsailla muutaman saksalaisen ystävän kanssa mm. näistä saksan sanoista: Sekt- eli kuohuviini muuntuu (meidän mielestä) "suomalaiseksi" sanaksi lisäämällä siihen i perään eli sekti ja sama Wurst sanan kohdalla. Lisäksi saan aina kuulla, ettei se Wurst vain tule oikein, vaan lausun sen ennemminkin Würsti. Eli tällaisestä kombinaatiosta on nimen kohdalla kysymys. 

Podcastin instagramiin voit klikata tästä.

Tässä vielä linkki podcastiin. Toivottavasti viihdyt mukana tälläkin matkalla! 

https://soundcloud.com/user-945742987/sektii-ja-wurstii-saksaan-muutto

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram