Se on täällä taas! Nimittäin paras aika Kölniläisestä vuodesta. Joulumarkkinat pyörähtivät käyntiin viikko sitten ja tästä iloittelusta saa nauttia aina loppiaiseen saakka. Makkaraa, makeisia, glüchweinia, korneja joulukoristeita, karusellejä, stollen- kojuja ja ihmismassoja. Kutsun itseäni joulumarkkinahulluksi: Mikäli en kävisi töissä, luuhaisin kaikki päivät markkinoilla tyytyväisenä makkaraa syöden. 

Jos jotain olen joulumarkkinoista oppinut, niin ainakin sen, että niille kannattaa mielellään suunnata arkipäivänä heti aukeamisen jälkeen. Arkipäivisin on hyvin tilaa liikkua eikä kojuille tarvitse tungeksia.

Viime torstaina vietin ystäväni kanssa ihanan ja aurinkoisen iltapäivän jättimäisillä Tonttumarkkinoilla ja illaksi suuntasin perheen kanssa vielä Nikolausmarkkinoille. Tässä kuvapläjäys tunnelmista ja lopussa kerron arvonnasta lisää. 

Tonttumarkkinat Heumarktilla
Tonttumarkkinat Heumarktilla

  

Rudolfplatsin Nikolausmarkkinat
Rudolfplatsin Nikolausmarkkinat

Tämän kertainen arvonta on blogin omakustanteinen ja arvottava palkinto koostuu pienistä, joulumarkkinoilta hankituista tuotteista. Arvon yhden paketin, joka sisältää kölniläistä joulusuklaata- ja teetä. 3 kpl tuoksutuikkuja sekä kaksi puista joulukoristetta. Haluaisin tietää mikä joulussa on mielestäsi parasta? Arvontaan voi osallistua kertomalla sen kommenttikenttään ja jättämällä nimimerkin ja sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoite näkyy vain minulle. Arvonta alkaa heti ja päättyy 6.12.2016. 

Kommentit (42)

Satsuma Bubble
6/42 | 

Nuo markkinat täytyy kyllä joskus kokea ❤ Parasta joulussa rauhottuminen, läheiset, valkoiset hanget. Lappi on itselleni joulurauhan paratiisi :)

TonttuToljanteri
8/42 | 

Joulussa parasta on rentoutuminen, yhdessäolo, jouluvalot ja ylipäänsä se koko joulun taianomainen tunnelma. <3

Miukkis
12/42 | 

Joulussa parasta on toisten ilahduttaminen, hyvä ruoka ja kiireetön yhdessäolo.

Tiffany
13/42 | 

Joulussa parasta on jännittävä tunnelma; kynttilät, lumi, pimeys ja hyvä ruoka (sen valmistaminen ja nauttiminen). Toki pienet lahjat kuuluvat myös asiaan!

hainn
14/42 | 

Ihaninta on jouluruokailu, jolloin koko perheemme kokoontuu äitimme luokse nauttimaan hyvästä ruuasta ja toistemme seurasta. Olemme koolla vain kerran vuodessa, joten tämä hetki on ehdottomasti joka joulun paras.

SuviSini
15/42 | 

Tunnelma ja ruoka on parasta :) Olisipa ihanaa päästä kokemaan joskus myös tuollainen joulumarkkina... Olisi kiva mennä ihan vaan vaikka tunnelmoimaan!

Matilde
16/42 | 

Parasta joulussa on yhteinen aika perheen kanssa, jouluruoka ja -herkut, kuusen haku, joulusauna ja joulupukin kiihkeä odottaminen! Joulussa parasta on KAIKKI. Ja tietysti lahjat!

AnnikaJ
17/42 | 

Parasta joulussa on se kun saan viettää aikaa veljenlasten kanssa ja kun pukki tulee tuomaan lahjat. Jouluruokailu yhdessä ja illalla joulusauna kruunaavat vielä päivän. Menen myös yleensä joulumessuun rauhoittumaan. 

Aijuli
18/42 | 

Yhteinen rauhassa vietetty aika, kynttilät ja joulukuusi, lumi tekisi pyhistä vielä täydellisen :)

Vierailija
29/42 | 

Joulussa on parasta se tunnelma; rakastan kynttilöitä, ruuan tuoksua, salaperäisyyttä ja jännitystä. Olen niin joulu-ihminen kuin olla vain voi :)

Ullis
38/42 | 

Parasta joulussa on ehdottomasti sukulaisten ja ystävien näkeminen..istutaan rauhassa, syödään hyvin jne..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram