Jouluun on enää muutama viikko aikaa. Tänä vuonna en ole laittanut kotia joulukuntoon, sillä lomailemme Suomessa reilut kaksi viikkoa. Kuusi odottaa kellarissa ja koristeet laatikossa. Leivonnaisia en ole tehnyt ja lahjat ovat hankkimatta. 

Viime vuonna vietimme joulun Kölnissä ja joulumarkkinoiden aikaan saamassa huumassa valmistelin uutta kotia joulutunnelmiin heti joulukuun alusta alkaen. Leivoin tortut ja piparit taikinoista lähtien itse ja tein laatikoita joulupöytään. Kuusikin oli paikoillaan joulukuun ensimmäisestä päivästä aina loppiaiseen saakka. 

Tänä vuonna odotan joulua Suomessa ja tuntuu, että joulufiilistely alkaa vasta lentokoneen laskeutuessa Helsinki- Vantaalle. Viime vuonna epäonnistuin piparkakkutalon kokoamisessa täysin ja tänä vuonna ajattelin tehdä suklaatalon Fazerin ohjeiden mukaan. Mutta kuinkas kävikään: talo jäi suunnittelu vaiheeseen ja tämän suklaanrakastajan suuhun katosivat osa rakennustarpeista. Tai oikeastaan suklaata ei ollut riittävästi ja talo siksikin epäonnistui. Mielestäni tämä on kuitenkin mainio vaihtoehto piparitalolle! 

P.s Pääkuvan jouluisat Matryoshkat ovat OMM Designin ja rakastuin niihin heti, kun nämä saapuivat meille töihin. 

Kommentit (5)

Katja - Tässä ja Nyt
3/5 | 

Suklainen talo on ihana idea, sopisi meillekin - jos pysyisi syömättä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram