Kölnissä mittari on näyttänyt tänään plus 31 ja hikikarpalot poukkoilleet otsalla. On sellainen fiilis, että kesän lämpimin päivä taisi olla tässä ja nyt. Ensi viikolle on lupailtu jälleen sateita ja harmaita pilviä. Huomenna saapuvien Suomen vieraiden takia toivon, että sääennuste vielä kääntäisi kelkkansa kohti parempaa. 

Tänä kesänä ei ole kyllä ollut viime vuotiseen tapaan aihetta rehvastella Kölnin mielettömän upeilla kesäsäillä. Toivoa vain sopii, että syksy olisi jälleen lempeän lämmin. Viime vuonna istuttiin terasseilla vielä lokakuussakin!

Aamulla saatiin nautiskella aamiainen lapsen kanssa parvekkeella (miehen ollessa sisätiloissa kipeänä, plaah..). Meidän neljännen kerroksen partsille paistaa ilta-aurinko ja ne aamut, jolloin siellä voi istua, ovat aika harvinaista herkkua. Kuvassa oleva Marimekon termari on muuten aivan ihana! Sain sen lahjaksi anopilta viime jouluna ja on ollut ahkerassa käytössä. Unikkokuosi sopii vaan niin hyvin tiettyihin juttuihin! 

 

Arvonta on nyt suoritettu ja perinteisellä kaavalla. Lapsi innostui toimimaan onnettarena ja toivoi, että voitaisiin arvonnan kunniaksi leipoa kakku! Leipominen jääköön kuitenkin toiseen päivään ja taidetaan tästä sen sijaan siirtyä läheiseen jäätelöbaariin nautiskelemaan illan lämmöstä.  

Muumiservettisetin Muumimamma teepallolla voitti nimimerkki "Pia". Marimekon servetit kera Muumipappa teepallon menevät nimimerkille "Hiisukas". Laitan teille tänään sähköpostia. 

Kiitos osallistujille!

Tämähän oli ihan tosi hauskaa, niin hauskaa, että tästä arpomisesta voisi tulla vaikka tapa :-)

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram