Aamulla sähköpostiin kilahti hauska haaste KK:n Arjalta meille lukijabloggaajille ja ajattelin saman tien tarttua tehtävään. Sähköpostissa oli valmiina lauseita, joita saimme täydennettäväksi. Tässä pienehköjä paljastuksia minusta siis: 

 

Jos tulisit kotiini lauantai-iltana, emme välttämättä olisi kotona. Lauantaisin olemme yleensä kyläilemässä tai kaupungilla. Tai sitten olisin kotona ehkä yksin tai lapsen kanssa, miehen ollessa jalkapallon parissa stadionilla. Mutta jos tapaisimme kotonamme, olisit lämpimästi tervetullut ja kestitsisin sinua takuuvarmasti.  

 

Pitkäaikainen haaveeni on aika isoksi osaksi toteutunut: Asun ja elän arkea ulkomailla. Tosin jos haaveeni olisi täydellisesti toteutunut, asuisimme Italiassa tai Espanjassa. 

 

Ulkoiluvaatteeni pääsevät ulkoilemaan lenkille. Juoksemisesta on tullut lempiharrastus, joka tosin tänä talvena on ollut vähemmällä harjoittelulla sairauskierteen vuoksi. Saksassa olen myös alkanut pukeutua rohkeammin ja ulkoilutan mekkoja ja korkokenkiä entistä useammin. 

 

Tarjoan vieraille yltäkylläisyyksiin saakka ruokaa ja herkkuja. Rakastan kutsua vieraita kylään ja nimenomaan syömään. Olen sitä mieltä, että tarjoiluja ei voi koskaan olla liikaa ja pöydän pitää notkua. Mies tuskaileekin aina, että eikö vähempikin riittäisi?! No ei tietenkään!

 

Käsitöiden tekemisestä ajattelen, että olisi ihana osata tehdä asioita käsilllä kauniisti. Aina kun aloitan jotain käsityötä (viimeksi isoäidin neliöitä), homma jää kesken ja turhaudun siitä, etten osaa. Vaatekaappini alahylly pursuileekin lankoja ja virkkuukoukkuja.

 

Eläimet ovat minusta suurimmaksi osaksi ihania. Olen koiraihminen ja kaipaan edelleenkin kovasti syksyllä kuollutta labradoriamme. Haaveilen koiravauvasta, mutta elämäntilanteemme vuoksi sen hankkiminen ei ole tällä hetkellä realistista. 

 

Salainen paheeni on tosi-tv-ohjelmat! Olen koukussa erilaisiin suomalaisiin ja amerikkalaisiin tosi-tv- ohjelmiin ja katson niitä tietokoneelta lähes joka ilta. Vaadin täydellistä hiljaisuutta ja rauhaa. Katson jaksoja myös etukäteen jos mahdollista ja googlaan paljastuksia. Nyt saksan kielen parannuttua, olen myös alkanut seurata saksalaista tosi-tv:tä.

 

Kun haluan hemmotella itseäni menen kavereiden kanssa ulos syömään tai itsekseni kampaajalle. Tai tilaan netistä itselleni jotain kivaa. Tai katson tosi-tv:tä!

 

Haastan mukaan Allina Kalliolla- bloggaajaan ja jään mielenkiinnolla odottelemaan muiden yhteisöläisten paljastuksia!

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram