Tänään on päivä, jota on odotettu pitkään. Lähdemme Suomeen joulun viettoon. Huomenna syömme ensimmäisen jouluaterian äitini luona Helsingissä ja tämän jälkeen jatkamme matkaa mieheni vanhempien luokse Rovaniemelle. Sukulaisia, ystäviä ja lunta! Pohjoisen Suomen pakkasetkaan eivät pelota. Ihanaa on päästä lumisten maisemien keskelle. Täällä Kölnissä paistaa aurinko ja yllättävän lämmintä on ollut, eilenkin oli mittarissa plus 15. Täällä kevät kurkistaa jo nurkan takaa. 

Joulupukki oli vieraillut kotonamme viime yönä, meidän joulun vietto on siis virallisesti alkanut. Lapsi ihmetteli, miten Joulupukki oli osannut käydä ostamassa lahjoja "äidin töistä" ja miten tämä oli päässyt meidän kotiin, kun meillä ei ole savupiippuakaan. "Ja miten Joulupukki tiesi, mistä minä tykkään?" Toivottavasti tämä joulupukkiin uskominen säilyisi mahdollisimman pitkään! Lapsen iloa parempaa joululahjaa ei ole!  

(Lahjaksi saatu Mikko Mallikas pääsee mukaan Suomeen joulun viettoon)

Näin sydämeeni joulun teen ja mieleen hilaiseen. Vauhdikas syksy positiivisine muutoksineen on saanut mielen kaipaamaan rauhaa ja hiljaisuutta. Saa vain olla. Hetken poissa kaupungin hälystä ja melusta. Onnistuneen joulun resepti on tänä vuonna itselleni yksinkertainen: Rakkaita ihmisiä, rentoumista, ulkoilua ja rauhaa. Ihmisillä hyvä tahto. Rauhaisaa joulun odotusta meille jokaiselle! 

 

Kommentit (4)

Oili / Ajatuksia Saksasta
1/4 | 

Hyvää matkaa ja ihanaa joulun aikaa! Me lennetään maanantaina, sitä ennen pitää vielä jaksaa touhuta viimeiset päivät. Joulukohteessa Turussa taitaa olla ihan yhtä märkää ja harmaata kuin täälläkin, mutta lämpötila lienee sentään kymmenisen astetta alempi. Eikä se sää niin haittaa - joulu Suomessa on silti ihana :)

Lena / London and beyond
2/4 | 

Ihanaa joulunaikaa teille! Mulla on niin ikävä lunta ja pakkasta, ihanaa talvisäätä. Me lennetään Firenzeen maanantaina, mikä tietenkin on mainiota.. Mutta joulu ei ole joulu ilman sitä lumista maisemaa ja pakkasta. Ensi vuonna sitten Suomen joulu kutsuu taas :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat