Voiko pääsiäisestä myöhästyä? Havahduin aamulla ajatukseen, että pääsiäinen on jo ovella, enkä ole valmistellut asiaa mitenkään. Moitin itseäni mielessä muutaman minuutin: "Taas piti jättää tämäkin asia viime tippaan! ". Meillä ei ole koristeita, ei ruohoa kasvamassa enkä ole miettinyt pääsiäisen ajan ruokailuja sen kummemmin. Yksi asia on kuitenkin varma: Villasukkaa (eli lammasta) meillä ei syödä. Parsat ovat kaupoissa ja meidän lähiherkkukaupasta saa suomalaista, Kuopiossa savustettua kylmäsavulohta. Näistä kahdesta viimeksi mainitusta saa aikaan jo oivat alkupalat tai pääruuat. Jälkiruuaksi luottoleipomukseni, sitruuna- marenkikakku. 

Tänään oli tarkoitukseni valmistaa illalla kylään tulevalle ystävälleni kolmen ruokalajin illallinen, mutta hän ihanasti ehdotti, että hakisimme pizzat, "jottei sulle tule stressiä". Uusi ystäväni taitaakin olla jo tutustunut meikäläiseen aika hyvin..Kiirastorstain ilta sujukoon siis rennolla otteella. 

Vein aamupäivällä lapseni päiväkodin pääsiäisjuhliin ja juoksin kaupungille koristeiden perään. Löysinkin aika ihania juttuja ja mikä parasta: Suurin osa pääsiäiskoristeista oli jo alennuksessa. "Ei tämä myöhässä oleminen niin huono juttu ollutkaan", myhäilin tyytyväisenä kassajonossa. Ihanimmat pääsiäiskoristeet ovat kuitenkin lapseni askartelmat tiput ja jänikset. Eiköhän tästä tule meillekin oikein hyvä pääsiäinen, vaikka valmistelut alkavat vasta nyt. 

 

Frohe Ostern - Oikein hyvää ja levollista pääsiäistä kaikille!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat