Suomen lomien jälkeen arki on aina hetken aikaa matalentoista. Läheisiä ja ystäviä on ikävä ja mieli on jollain tapaa aina kotiinpaluun jälkeen hetken aikaa Suomessa. Niinpä olikin kiva, että tällä kertaa minilomailimme Kööpenhaminassa yhden yön ennen Kölniin paluuta.

Tutustuimme aika pian Kölniin muuton jälkeen suomalaisiin Hetaan ja Ilkkaan. Heidän perheensä muutti Köpikseen hetki sitten, viime vuoden marraskuussa. Saimme paluumatkan lennolle valita pitkän välilaskun ja näin ollen kävimme kyläilemässä heidän luonaan Sluseholmenissa ja samalla fiilistelemässä kaupungin ihanaa tunnelmaa. 

Olen käynyt aiemmin kaksi kertaa Kööpenhaminassa. Ensimmäisellä kerralla olin ylä-asteen luokkaretkellä ja toisella kerralla olimme katsomassa Coldplayn konserttia mieheni kanssa. Tälläkään kertaa emme ehtineet nähdä kaikkea kiinnostavaa, mutta onneksi Kölnistä lentää tunnissa Kööpenhaminaan ja menen tänä vuonna varmasti uudestaan. Tässä on kaupunki minun makuuni! 

(Sluseholmen, Kööpenhaminan Venetsia. Matkustimme täältä vesibussilla keskustaan.) 

 

(Nyhavn)

 

(Lounastimme lapsiystävällisessä ravintolassa tavaratalo Magasinen viidennessä kerroksessa.)

Kommentit (3)

Oili / Ajatuksia Saksasta
1/3 | 

Oi Köpis on kyllä aivan ihana! Me oltiin siellä viimeksi minihäämatkalla ja ainahan sinne tekee mieli päästä uudestaan. Ehkä lempikaupunkini maailmassa :)

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

:-) Hauska kuulla, Oili! Mä en tosiaan muistanutkaan, että Köpis on näin ihana! Olen hullun lailla tykännyt matkustaa paikkoihin, joissa on takuuvarmasti lämmintä.. Mutta nyt siihen tulee muutos ;-) Tuonne on päästävä pian uudestaan!

Johanna, Eau De Cologne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram