Hemmottelua ja rentoutumista arjen keskellä. Kaksi asiaa, joista olen oppinut kotirouva-ajalla nauttimaan. Ja olen antanut itselleni luvan nauttia. Ennen hausfrau- pestiä ehdin olla työelämässä 16-vuotiaasta saakka, äitiyslomaa lukuunottamatta yhtäsoittoa 15- vuotta. Se, että voikin joskus arkena ottaa vähän löysemmin, on tuntunut oudolta.

Olen aina tykännyt kokata, järjestää kissanristiäisiä tai kutsua ihmisiä muuten vaan kylään. Tänään sain lounasseuraa ystävästäni Katjasta. Syksyinen ilma kehoitti sosekeiton laittoon ja sainkin aikaiseksi yllättävän hyvää Kukkakaali-palsternakkakeittoa. Höysteenä inkivääriä, suolaa, pippuria, persiljaa ja kermaa. Sosekeitot voisikin saada pysyvämmän paikan meidän perheen ruokalistoissa.

 

Jälkkäriksi suomalaista; leipäjuustoa ja enoni Kuusamosta poimimia hilloja. Jos itse saa vähän kehaista, niin hyvät oli lounaskestit!

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Podcast: https://soundcloud.com/user-945742987

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram