Töissä on ollut viime aikoina jännittävät ajat. Suljimme edellisen, viisi vuotta paikoillaan olleen kaupan ja muutimme uusiin upeisiin tiloihin kaksi viikkoa sitten. Sen jälkeen on purettu ja laitettu tiloja kuntoon ja jippii, vihdoin eilen avasimme uuden Jättefintin. Juuri tällaiselta näyttää mielestäni maailman ihanin kauppa!

Miehen ollessa Tukholmassa, lapsi vietti kanssani viikonlopun kaupalla. Välillä loikoillen meidän henkilökuntatiloissa, välillä auttaen. Sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa, eikös :-)


Miten paljon työtä ja ihmisiä tarvittiinkaan, että saatiin hommat sujumaan vilkkaasti. Muunmuassa Johannan ( Jättefintin omistaja) sukulaispoika tyttöystävänsä kanssa saapui Suomesta auttamaan ja tekemään kaupan rakennusjuttuja. Huokailimme hommien lomassa työkavereiden kanssa koko viikonlopun, miten ihanat uudet tilat meillä onkaan! 


Sain kunnian somistaa meidän Muuminurkkauksen.
Sain kunnian somistaa meidän Muuminurkkauksen.

Olin eilen aamupäivän kaupalla ja asiakkaita tulvi iloisesti sisään. Puitteet ovat mitä parhaimmat. Kyllä meidän nyt kelpaa myydä skandinaviaa Kölnissä ja onlinekaupassakin! 


Työkaverini Allison.
Työkaverini Allison.

Jos tulet Kölniin, tule moikkaamaan osoitteeseen Wichterichstr. 6-8. 

Kommentit (6)

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Tervetuloa! Sanoinkin eilen, että on niin viihtyisää, että siellä voisi vaikka yöpyä :)

Johanna, Eau De Cologne

hannamariavv

Ei hitsi jos olisin tiennyt sinusta ja blogistasi Saksassa käydessä Heinäkuun puolella olisin ehdottomasti tullut moikkaamaan! Majoituin ystävän luona Düsseldorfissa ja vietin päivän Kölnissä kierrellen ja kaarrellen. Sinulla on todella ihana työpaikka, päivät täyttyvät varmasti ihanasta  tekemisestä :) Voiko sinua muuten seurata Bloglovinin kautta, en ainakaan hakemalla löytänyt?

hanna

www.hannamariav.com

Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

Twitter: @EauDeColBlogi

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram