Noin 30 vuotta olen tykännyt kovasti aforismeista, eli mietelauseista. Vuosina 1990-1991 ostin Akateemisesta Studio Laakson julkaisemia ihania pikku kirjoja. Niissä on hienoja aforismeja. Kunkin mietelauseen vieressä on fantastinen kuva, joka linkkaa täysin mietelauseeseen. Kirjojen nimet olivat:

Ilon hetkiä, Toivon hetkiä, Unelmien hetkiä, Valon hetkiä jne. - Luulin, että olin heittänyt kirjat pois muuttaessani 15.3.2014. Pariin otteeseen olen jopa surrut, että minulla ei ole niitä....

Olen alkanut tehdä kunnon syyssiivoa, ja tänään löysin kirjaset :0)! Tähän kolme aforismia kirjasesta Ilon hetkiä:

Etsi pieniä iloja

elämäsi onnellista päämäärää varten.

                              Friedel Beutelrock

 

Jos itse opimme

paremmin iloitsemaan,

niin osaamme paremmin

olla satuttamatta toisia

                Friedrich Nietzsche (hieman mukailtuna).

Se, joka raivoamisen sijasta hymyilee,

on aina vahvin.

                             Sananlasku

 

Kommentit (4)

Lievästi harmistunut

Eikös ollut puhetta, että näihin toisilta lainattuihin kuviin laitetaan kuvan ottajan nimi?

Raija-Ratakisko

Ilman mainintaa kuvaajasta saa helposti käsityksen että blogin kirjoittaja on itse kuvan ottanut. Etenkin uudempia lukijoita johdetaan helposti harhaan kun kuvaajaa ei mainita, kun ei ole itse ottamia. 

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015

Lievästi harmistunut (tuntematon ihminen) ja Raija-Ratakisko (tuntematon ihminen). - Tekisi mieli sanoa teille: "Haistakaa..."

Yo. kaksi russelikuvaa on netin sivustolta, jossa on tuhansia kuvia, joita saa käyttää VAPAASTI! Ei tarvitse pyytää lupaa. Ei tarvitse laittaa kuvaajan nimeä. Ovat ilmaisia.

Kaunis kukkakuva on itse ottamani. Menkää katsomaan upeita istutuksia Musiikkitalon takana, Kansalaistorilla :0)!

Jokunen

Jos sinulle laittaa asiallisesti palautetta, niin olet aina ensimmäisenä haistattelemassa. Onko se kovin asiallista käytöstä ja varsinkin kun pidät blogia niin luulisi osaavan ottaa kommentteja ja palautetta vastaan.

Minua kiinnostaisi tietää mikä on tämä sivusto jossa tuhansia koiran kuvia mistä saa vapaasti napata kuvia omaan käyttöön mainitsematta kuvaajan nimeä?

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto