Olen edellen yhtä ihmettelevä kuin Jackrusselit-ryhmän Merja Paukkosen Leia-Russeli... Yo. kuvassa.

Olen ollut aktiivinen netissä vuodesta 1997 asti. Ekan kerran jouduin suoranaisten Vihapuheiden kohteeksi: "Olet Tyhmä! Miten Aikuinen ei ymmärrä tätä?!" yms.

OK. Minä olen valokuvannut Tosi Paljon 20 vuoden ajan. Laittanut valokuviani nettiin ja vaikka minne. Ikinä en ole edes Ajatellut, että jonkun pitäisi pyytää LUPA minulta nettiin laittamistani kuvista. Olen päinvastoin ollut otettu ja ilahtunut, jos joku haluaa käyttää kuviani (ilahduttakseen ystäväänsä sähköpostiliitekuvan. Tai blogissaan kuvatakseen fiilistään tai asiaansa). Mokasin. Käytin kuvia ilman lupaa...!

Kysyin kuvankäyttöasiaa ryhmässä, jossa olen mukana. Tuli roppakaupalla suoranaisia Vihapostauksia. Kuten ylläolevassa kerroin. Yritin selittää mokaani. Tuli vain lisää haukkumisia.

Olen ollut tässä ryhmässå kesäkuusta 2013. IKINÄ ennen en ole kokenut moista toisen tuomitsemista!? Olen tykännyt, että tämä ryhmä on Maailman Paras :0)! - Nyt olen epävarmempi...

MUTTA: 24 ryhmän jäsentä sanoi (suunnilleen näin):: "Käytä vain russelini kuvia vapaasti!"

Nuo 24 saavat minut kyyneliin nytkin kirjoittaessani tätä. NIIN IHANALTA Heidän viestinsä  tuntuvat :0)!!

Yritän vielä laittaa tähän toisen OK-että-laitat ryhmäläisen russelin kuvan...

KIITOS! IHANAT Ei-Tuomisevat IHMISET!!

Halauksin. Ria

P.S. Yleensa ko. ryhmässä on laitettu haukkuja, moralisoija, tuomitsia yms. "ruotuun". Näpäytetty: "Hei. Älä moralisoi! Mokia teemme kaikki." - Tällä kertaa minusta tuntui siltä, että ne HAUKKUJAT tms. olivat hitsin KOVAÄÄNISIÄ... - Teidän takianne ajattelin eroavani Itse tästä ryhmästä. Onneksi täällä on satoja muita, jotka eivät hauku, moralisoi, tuomitse, vedä eteen "faktoja"... Vaan IHANIA RUSSELI-IHMISIÄ :0)!

P.P.S. Yritin liittää loppuun kuvan Satu Lindqvistin ihansa Russeli-Kaksikosta. Saas nähdä onnistuiko, kun painan TALLENNA...?

Kommentit (4)

In real life

On olemassa laki, tekijänoikeuslaki, joka kieltää muiden ottamien kuvien julkisen levityksen ilman lupaa ja luvan jälkeenkin kuvaaja pitää mainita. Mikä on se vääryys ja ongelma asian suhteen? Kyse kun ei ole vain hyvästä tavasta vaan lain noudattamisesta. Olkoonkin niin että moni internetin ihmeellisessä maailmassa ei edes tiedä moisen lain olemassaolosta.

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015

Ja pälä-pälä sinä Nimetön In real life! - In real life ihmiset tekevät mokia. Eivätkä tarvitse SINUN kaltaisiasi Nimettömiä piikittäjiä!

Merja

Onhan nämä ihania kuvia, mutta odottelen edelleen, että poistat John Lennonin vierestä ottamani kuvan. Saisin minäkin mielenrauhan asian suhteen... Tässä tekstissä oletkin laittanut maininnat kuvien ottajista ja ne saavat nyt luvallisesti ihastuttaa meitä kaikkia. Eiköhän nyt ala kohu jo laantua ja kaikki keskittyvät iloitsemaan karvakamujen toilailuista...

Inkku

Hei Ria!

Tsemppiä ja jaksamista sinulle! Tutustuin juuri blogiisi ja pidin siitä. Koita ohittaa nuo jankkaajat - eivät vaan ymmärrä lopettaa, vaikka viesti on mennyt perille ja ymmärretty. Itse olen sitä mieltä, että moiset kielteiset vouhkaamiset olisi ollut mukavampi muidenkin kannalta hoitaa yksityisviesteinä, kuten alunperin russeliryhmässä pyysitkin. Jotkut vaan tuntuu haluavan tuoda paheksuntansa mahdollisimman isosti julki. Olen pahoillani siitä. Kuulun samaan ryhmään, ja kunhan saan sen oman pusselin hankittua, niin varmasti kuvia tulee kaikkien iloksi ja iloahan saa ja pitää levittää näinä synkeinä aikoina. Mukavaa syksyä!

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto