Tällä viikolla minulle sattui moka, joka sai minut ajattelemaan, että olen oikea törttö. Onneksi kukaan muu ei joutunut kärsimään mokastani.

Viime perjantaina ostin Hesan parhaimmalta lihatiskiltä, tunnelin S-Marketista, yhden marinoidun broilerfileen ja yhden maustamattoman. Sen marinoidun söin lauantaina (Nam!). Sunnuntaina ajattelin, että täytyy paistaa se maustamaton file. En löytänyt pussia jääkaapistani?! Sitten ajattelin, että olen ehkä heittänyt sen vahingossa roskapussiin (jonka olin vienyt jäteastiaan aamupäivällä).

Tiistaina jääkaapista alkoi tulla avatessa pilantuneen lihan hajua (ei kovin pahaa). Epäilin broilerinfilettä. Kävin taas läpi jääkaappini, mutta filepussia ei löytynyt. Keskiviikkoaamuna haju alkoi jo olla aikamoinen. Taas etsin tuloksetta. Iltapäivällä haju oli jo karmea. Satuin siirtämään kukkakaalipussia. Se penteleen broilerinfile oli piilossa sen alla! YÄK!!

Vedin fileen alas vessanpytystä. Muovipussin, jossa se oli ollut laitoin kaksinkertaiseen pussiin. Pidin jääkaappia auki pitkän tovin keittiön ikkunakin auki. - PUUH! Haju häipyi :0).

Olin aika "järkyttynyt" tapauksesta. Ei minulla koskaan ennen ole ruoka päässyt pilantumaan niin pahasti jääkaapissa, että haju on aivan kamala. - Sitten nauroin. Sanoin itselleni: "Ria. Oot sinäkin. Luulet olevasi hyväkin huushållinpitäjä... :0)"

Kuvassa jääkaappini niin tyhjänä kuin se oli keskiviikkonakin. Alhaalla näkyy salaattipussi. Sen kohdalla oli broilerinfilettä piiloitteleva kukkakaali...

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto