Facebookissa on sivusto, joka on Ykkössuosikkini: Elä hyvin - naura usein - rakasta paljon. Sivustolla on jo yli 70.000 seuraajaa, ja määrä lisääntyy joka päivä. Pitäjän postauksiin tulee usein useita satoja tykkäyksiä, moniin yli 1.000. Moniin useita kommentteja.

Hän laittaa sivuilleen mietteitä, jotka menevät asioiden ytimeen. Vakavien ja hauskojen. Hän laittaa sinne videoita, jotka saavat sinut nauramaan kippurassa, tai, jotka saavat sinut kyyneliin. Tämä upea ihminen tuottaa iloa, lohtua ja tukea tuhansille ihmisille joka päivä!

Minullekin...

Aloitan aamuni menemällä hänen sivuilleen. Luen hänen edellisiltaiset postauksensa, ja aamun aloitukset. Hymyilen. Nauran. Nyökyttelen: "Just noin se on!". Kyyneleet tulevat. Useat kirjoitukset saavat minut ajattelemaan asioita, joita en ollut ajatellut aiemmin. Ja eri tavalla.

En voi sanoin kuvata mitä tämä FB-sivusto antaa minulle ja tuhansille muille...

KIITOS Sinulle! IHANA Ihminen!

Kommentit (1)

Totuus on tärkein

Tässä mennään siihen pakko puolelle:elämä on ihana VAiKKKA EI OLE. Kun sanoo itseleen että elämä on ihana voin kertoa,että ei!So what,ei s mi minua tapa.Ainoa on se henkilö joka on kavala ja pettää.ONko se ihanaa?Elämää?

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto