Arvostan nettiä suuresti. Luen uutiset netistä (en katso TV-uutisia ollenkaan). Käytän nettiä päivittäin moneen muuhunkin tarkoitukseen sekä työssä että yksityisesti.

Mutta aikakauslehtiä luen paljon mieluummin paperisena kuin netistä :0)!

Ehdoton ykköseni on Kodin Kuvalehti! Minulle tulee myös ruotsalainen Allas. Äskettäin tilasin myös Kodin Pellervon (kun oli hyvä tarjous). Sitä paitsi olen aina tuntenut kovaa vetoa maalle, vaikka kaupunkilaismimmi olenkin. Uskon, että olen ollut 1800-luvulla maatalon emäntä. - Se on toinen tarina, mutta koin niin valtavan dejà vun 14-vuotiaana, kun teimme vierailun eräälle suvun maatilalle, että aloin uskoa olleeni siellä emäntänä 1800-luvulla.

Eksyin sivuraiteelle...  :0).

Mikään ei ole niin ihanaa kuin käpertyä sohvannurkkaan esim.paperisen KK:n kanssa myrskyisänä syysiltana.

Paperinen lehti on helpompi ottaa mukaan minne vain. Sen lukemisen aloittaminen on helpompaa kuin nettiin meneminen. Etsit reseptin paljon helpommin esille. Voit jättää niitä mökille muille tulijoille (ja, jos ulkohuussissa on pidempi istunto, on mukava lukea paperilehteä siellä. - Vaikka on niitä kai monia ihmisiä, jotka ottavat puhelimen/läppärin ulko-WC:henkin :0).

****

On väitetty, että paperilehti kuolee ilmiönä netin myötä... Uskon, että siihen on vielä (onneksi) piiiitkä aika. - Katsopa marketin lehtihyllyjä. Niissä on varmaan pari sataa erilaista Paperilehteä!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto