John Lennon oli monella tapaa syvällisesti ajatteleva kaveri. Biisissä Eleanor Rigby hän funtsi: Mistä kaikki yksinäiset tulevat? (Where do all the lonely people come from?). Ja sitä, että oikein yksinäistä ihmistä tulee saattamaan hautaan ehkä pappi ja haudankaivaja.

Hienoin Lennonin syvällinen kappale on minusta Imagine. Maailmamme olisi varmaan erilainen, jos hänen ajattelemat kuvitelmat voisivat toteutua. Esimerkiksi:

Kuvittele, että ei olisi maita, joiden takia tappaa ja kuolla.

Kuvittele, että ei olisi uskontoa (jonka takia tappaa ja kuolla).

We all could live in peace.

 Yritin laittaa tänne YouTube:sta linkin John Lennonin Imagine-biisiin, josta näkyisi sanat (niitä todella kannattaa funtsia!). Mutta tietokonesysteemit menivät niin sekaisin, että jouduin kirjoittamaan tämän viestinikin kolmeen kertaan :0(.

Uupunut Ria

 

 

Kommentit (3)

Tappu

Eleanor Rigby taisi kuitenkin olla Paul McCartneyn käsialaa? Hieno kuitenkin ja tietenkin!

Merja

Olen pyytänyt jo kolmesti, että poistaisit russelistani ottamani kuvan tältä sivustolta. En ymmärrä miksi se on niin vaikeaa, kun muiden luvattomasti esittelemäsi kuvat ole onnistunut poistamaan... Poista se pikimmiten! Laitoit viestissäsi, että ko. kuvaa ei ole blogissasi, olet vain levittänyt sitä sähköpostissa ystävillesi. No, John Lennonin vieressähän hauveli lötköttää, jännä ettet muista sitä, jos kuva on kuitenkin huvittanut niinkin paljon, että sitä on pitänyt ympäriinsä jakaa... En ymmärrä tätäkään käytöstä, millä ajatuksella kuvittelet että voit esitellä suljetun ryhmän kuvia muille. Blogin kirjoittajana sinun pitäisi ymmärtää tällaiset asiat jo alkuunsa tai ottaa edes asioista selvää! Kuten viestissä sanoin, että JOS OLISIT asiallisesti kysynyt kuvan käyttöön lupaa, niin olisin sen saattanut antaakin, mutta nyt alkaa tilanne menemään jo reippaasti kiukun puolelle, kun poistaminen ei onnistu...!

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015

Kun klikkasin auki Imagine by John Lennon-sivuni, siellä ei näkynyt russelikuvaasi (?). Se tuli näkyviin, vasta kun painoin Muokkaa-toimintoa. Nyt kuvasi on poistettu! - Jos se edelleen näkyy sinulle, ei ole minun vikani. KK:n blogisysteemi on vasta alkuaskelissa. Tässä on ollut joku tekninen juttu.

Merja hyvä!

En tosiaankaan ollut tahallani poistamatta kuvaasi! Ja pyydän anteeksi, että olen käyttänyt kuvaasi luvatta!

Olen selittänyt sekä blogissani että Jackrusselinterrierit-ryhmässä mikä on tausta mokalleni. En enää käytä kenenkään kuvia ilman Lupaa!

Terveisin.  Ria

P.S. Ilahduin TOSI paljon, kun eilisiltaan mennessä 24 ryhmän jäsentä sanoi, että voin vapaasti käyttää heidän russelikuviaan :0). - Tänään en ole ryhmässä käynyt...

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto