Ystävättäreni lähti Teneriffalle kahdeksi viikoksi. Lämpöä siellä 20-25 astetta. Minä en halua lähteä suomesta minnekään! Haluan kokea kevään joka hetken.

Minulle Kevät alkoi jo helmikuun lopulla, kun heräsin (taas) kolmen aikaan yöllä, ja menin parvekkeelle tupakalle. Mustarastas lauloi :0)!

Sen laulu pimeässä oli niiin Kaunista, että se otti kipeää.

Välillä on tullut räntää ja pakastanut vähän, mutta lämpö on nurkan takana. Kerrostalomme seinustalla Lumikellot ovat kukkineet jo pari viikkoa. Kohta kukkivat krokukset.

Joitakin tulppaaninlehtiä on myös tullut ylös, mutta jänis on syönyt niistä suurimman osan. Minusta on ollut kiva nähdä taas jäniksiä pihallamme, ja citykaninkin.

Olen alkanut kävellä lähes joka päivä, nyt kun ei enää ole liukasta. Usein pitkin Lauttasaaren rantoja. Pari päivää sitten ilahduin kovasti, kun näin Kanadanhanhia Casinon rannassa.

Monia ihmisiä ne ärsyttävät. Noh. Eihän esimerkiksi ole kivaa, kun puistojen ruohikot ovat täynnä hanhien pa*kaa. Minä nyt vain tykkään niistä.

Haltialassa on vastasyntyneitä karitsoja.

Tyttäreni, tyttärentyttäreni ja minun piti mennä sinne pääsiäisenä, mutta heidän nettisivuiltaan ilmeni, että sinne oli satojen metrien pituiset jonot. Jätimme käynnin siellä toiseen kertaan.

****

Aikoinaan asuin puoli vuotta Madeiralla. Olin käynyt siellä useamman kerran ennen muuttoani sinne. Muutin sinne maaliskuun alussa. Kuukauden kuluttua aloin kaivata maaliskuun räntäkelejä. Koska ne ovat Suomessa KEVÄÄN merkki! - Madeiralla on aina samanlaista. Ei oikeastaan ole mitään Vuodenaikoja.

Rakastatko Sinä Suomen Kevättä?

Kommentit (2)

Vierailija

Suomen kevät on ihana. Paras vuodenaika ehdottamasi. Linnut alkavat laulaa ja luonto herää pikku hiljaa. Joka puolella lirisee ja lorisee kun lumi sulaa pois ensiaunringon paisteessa ja antaa tietä kevälle161. Olen itse asunut Kaliforniassa jo yli 15 vuotta ja vaikka en paljon muuta Suomesta kaipaa niin Suomen kevät kaipaan aina.??!

Pioni
Liittynyt7.3.2016

Kaikki vuodenajat ovat upeita siis rakastan Suomen vuodenaikojen vaihtelua. Kevät on heräämisen aikaa ja monin tavoin ihanaa aikaa ja olenhan kevään lapsi - syntynyt huhtikuussa.

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto