On ollut jopa Kauhea viikko:

1. Aikamoista työstressiä, jotta saisin työt tehtyä niin, että en joutuisi siirtämään juuri mitään työtovereille.

2. Ke 2.9. menin Silmäklinikalle Meilahteen. Oikea silmäni joudutaan leikkaamaan. Makulareikä (silmänpojassa oleva reikä).

3. Olin tekstannut tyttärelleni ap. käynnistä. Odotin, että hän olisi ollut yhteydessä minuun sairaalakäyntini johdosta. Minulla oli asiaa sen takia, että olin menossa hoitamaan hänen tytärtään to 3.9. (siis tyttärentytärtäni). En saanut empatiaa silmäni takia. Sen sijan sain tyttäreltäni raivarin ja luurin korvaani.

4. Hyvä työtoverini oli ensin ihana "Leelian lepotuoli" tyttäreni suhteen. Ja suostui ottamaan rästiin jäävät työni. Myöhemmin samana iltana hän kuitenkin haukkui minut työkohteideni suhteen: "Miksi teet noin?Ja noin?". Yritin sanoa: "Ok. Olet oikeassa! Mutta voisimmeko puhua tästä enemmän lomani jälkeen?" Hän vain jatkoi haukkumistaani (?).

5. Olin tehnyt Ison-ISON Mokan Jackrusselitterrierit-Facebook-ryhmässä. Käyttänyt heidän kuviaan ilman LUPAA!! Sain monta minun mielestäni Vihaviestiä: "Olet Tyhmä! Et ole Aikuinen." Well.. Vaikka mitä. Vihaviestien lähettäjiä ei taltuttanut sekään, että 1. Pyysin anteeksi mokaani. 2. Selostin, että minä en ollut edes Ikinä ajatellut, että jonkun pitäisi pyytää LUPA kuvieni käyttämiseen, joita olin laittanut nettiin vuodesta 1997 varmaan ehkä 100 kpl.

MUTTA: Jackrusselinterrierit-ryhmästä tuli niin Ihanan Lohduttavia viestejä, että itken tätä kirjoittaessani. Heidän viestinsä lohduttivat minua myös tämän viikon muiden murheiden ja huolien suhteen. Tähän mennessä ainakan 27 russelistia on sanonut: "Käytä vain vapaasti russelini kuvia!"  Tuli myös liikuttavan Kannustavia viestejä. Kiitos-KIITOS-KIIITOS!!!!

Russelisti Maiju Ahokas laittoi minulle Facebook-Muut-viestien kautta tämän Ihanan kuvan, joka kuvaa mielipahaani aika lailla :0).

Sunnuntai on toivoa täynnä.  Ria

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto