... ilman epäilyjä, ilman ennakkoluuloja :"Entä, jos noi varastaa?."- "Tai raiskaa tyttäreni (niin kuin ne somalit Helsingissä)". - "Ne varmaan tulee tänne vain hyvän sosiaaliturvan takia! - Vievät avun vanhuksiltamme, vaikka 85 % saa upeamman avun kuin he hismkatin hankalina ihmisinä anstaitsivat)."

Menin pari tuntia sitten Hesan Lauttasaaren Isokaarella olevan asuntoni parvekkeelle. Pihalla oli joukko lapsia leikkien ja riemuiten. Ajattelin: "Te 10 lasta ette KOSKAAN ole kuulleet pommien putoavan. Ette koskaan ole nähneet läheistenne räjähtävän kappaleiksi. Ette koskaan ole kokeneet hirveää pakoa läpi monen maan. Ette koskaan ole nähneet nälkää. Ette koskaan kylmää. - Teillä on aina ollut ainakin: 1. Katto pään päällä. 2. Ruokaa jääkaapissa. 3. Edes vähän rahaa.

Kuinka monella pakolaiasella on edes nuo 3 perusjuttua, joilla olen lohduttanut itseäni, kun: 1. Mies pahoinpiteli, ja jätti. 2. Sain potkut työstä perusteettomasti. 3. Minut raiskasi mies, joka eli hyvinvointivaltiossa, mutta oli mennyt mieleltään sekaisin. 4. Tuntemton mies seurasi minua rappuun. Kävi kimppuuni. Pahoinpiteli minut niin, että minulla on vieläkin arvet otsassani ja nenässäni.

Olisi pari muuta minun "stooriani"  lisää, mutta mikään niistä ei yllä Lähellekään sitä mitä tuhannet pakolaiset joutuvat kokemaan!!

Netti on JOKA PÄIVÄ Täynnä MAINOKSIA Kalliista Tuotteista, joilla Sinun pitäisi Ilah-dut-taa jo Täyttä elämääsi. - Silti olet Tyy-tymätön<. "Halusin tuon Minkkiturkin! Nuo huippumerkkikosmetiikkatuotteet! Halusin matkustaa Karibialle Thaimaan sijan!  Minulla ei ole varaa Michael Koorsin käsilaukkuihin! (Kauheaa!!). - Oj, jos minulla olisikin varaa HUIPPU-MERKKEIHIN...!" Tuossa ajtuksista, joita olen kuullut ja lukenut monilta naisilta....

Jos Huippu-Merkkien rahasta (joka menee jo ennestään Huippu-Rikkaiden taskuihin) menisi tavallisten tuotteiden tuottamiseen ja myyntiin, luotaisiin tuhansia työpaikkoja sitä Todella tarvitsiville...

Tuli (taas) piiiiiitkä Ria-kirjoitus :0).

Ilahtuisin HUIPPU-PALJON, jos edes JOKU kommentoisi...

Kommentit (1)

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015

EI YHTÄKÄÄN  Kommenttia ????

Olen ällikällä lyöty, kun netti muuten on täynnä TUHANSIA-TUHANSIA Kommentteja!

MIKSI? Ei täällä??

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto