Minun ovat olleet, ja tämä nykyinenkin on. Edesmennyt kissani Fiakin tykkäsi niin, ja yritti välillä estää minua avamasta tätä.

Olen antanut tietokoneelleni nimen Kelmi. Yleensä hän käyttäytyy kyllä kuin Enkeli, mutta sitten hän alkaa kelmeillä: Pistää kaiken sekaisin, kun yritän laittaa jotain tärkeää nettiin (tuntuu, että varsinkaan fotoista hän ei tykkää. Välillä antaa minun esimerkiksi laittaa kuvia KK-blogiini, välillä ei). - Kelmi tekee vaikka mitä ärsyttävää: Kun soitan Tilastokeskukseen, kysyäkseni haastateltavan sähköpostiosoitetta (jotka löytyvät Väestörekisterin tiedoista), hän suvaitsee sulkea itsensä kokonaan - kesken lyhyen puhelun). Hän tekee vaikka mitä jäynää...

Mutta Kelmi myös: Johdattaa minut nettisivustoille, joista löydän vaikka mitä hyvää: Piristystä päivään, neuvoa ongelmaani, kontaktin upeaan ihmiseen, kiinnostavia artikkeleita... Johdattaa minut klikkautumaan sähköpostiini, jossa on jotain upeaa... Kelmi tuo ILOA ELÄMÄÄNI :0)!

KIITOS Pikku Kelmi!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto