Täällä oli "luvaton" russelikuva. Yritin poistaa. Ei näyttänyt onnistuvan...

Minulla oli ns. "onnellinen lapsuus" Ei ollut fyysistä pahoinpitelyä, ei alkoholismia. Mutta äitini pahoinpiteli minua psyykisesti niin pahoin, että sen vaikutukset tuntuvat vieläkin. Ex-mieheni tuli väkivaltaiseksi minua kohtaan. Pelkäsin häntä niin paljon, että muutin pois 1-vuotiaan tyttäremme kanssa, kun mies oli neljän päivän työmatkalla. Avioero. Seuraava miesystäväni raiskasi minut, niin väkivaltaisesti, että tiesin että hän tappaisi minut, jos en suostuisi yhdyntään. Olen saanut potkut kahdestakin yrityksestä, vaikka olin hankkinut heille ISON asiakkaan (ja olisin pystynyt hankkimaan lisää). 8 vuotta sitten tuntematon mies kävi kimppuuni niin, että otsassani ja nenässäni on vieläkin arvet siitä...

Kunkin aikuisiän tapahtuman jälkeen tuli pitkä masennus- ja ahdistuskausi. Joitakin kertoja niin paha, että ajattelin vakavasti Itsemurhaa. Joka kerta ajattelin sitten: "En voit tehdä niin tyttärelleni! Osoittaa tuollaisen keinon elämän vaikeuksista selviämiseksi!"

Joka masennus- & ahdistusjakson pahimpana kautena tein Kiitollisuuslistan. Se vaihteli jaksojen myötä, mutta ylinnä oli aina:

1. Minulla on katto pään päällä.

2. Minulla on ruokaa jääkaapissa.

3. Minulla on edes vähän rahaa.

****

Ei minulla Helppoa ole nykyäänkään: Jatkuva huoli toimeentulosta. Välillä kovat kivut (nivelet ja lihakset). Oikea silmäni joudutaan leikkaamaan (verkkokalvossa reikä, joka huonontaa näköä). Mutta: Olen Onnellinen ja Iloinen :0)! 

 

Olen täynnä innostusta unelmieni toteuttamisen suhteen. Näen, kuulen ja koen joka päivä jotain Ihanaa, Huvittavaa, Kiinnostavaa, Innostavaa...

Elämä ON Ihanaa :0)!

 

Kommentit (2)

Russelisti

Onko nämä sunun ottamia russeli kuvia? Pitäiskös niihin viitatakin että kenen ottamia kuvia, ettei mene kuvirn "kaappaukseksi".

Russelisti

Onko nämä sinun ottamia russeli kuvia? Pitäiskös niihin viitatakin että kenen ottamia kuvia, ettei mene kuvien "kaappaukseksi".

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto