Opiskelin 1970-luvun alussa Hankenilla (Svenska Handelshögskolan). Opiskelijapolitiikka oli hyvin vilkasta kaikissa korkeakouluissa siihen aikaan. Myös Hankenilla. Siellä oli kolme "puoluetta": Moderaterna (SFP), Hansa (Kokoomus) ja Kommunistit  (Nalle & joitakin muita opiskelijoita). Minä olin aktiivinen Hansassa (ja myös Tuhatkunnassa).

Moderaterna olivat kovin vanhoillisia. Eivät halunneet mitään muutoksia. Me kokoomuslaiset ja kommunistit (Nalle) teimme yhteistyötä, jotta saimme läpi pari opiskelijoita hyödyttävää muutosta.

Nalle oli jo opiskeluaikana äärimmäisen älykäs. Lisäksi hän oli tosi mukava ja huumorintajuinen. Politiikan suhteen hän oli kiihkeä, mutta hänellä oli jo silloin järkeviä ajatuksia, ja halua saada ne läpi (niin kuin ne muutokset Hankenilla).

Mediathan mieluiten kirjoittavat ihmisistä negatiivisia asioita. Wahlroosiakin on ruodittu kovin sanoin. - Olen seurannut häntä useasti opiskeluajan jälkeen. Varsinkin viime aikoina, kun hän on ollut niin paljon esillä. Ajattelen: "Nalle on yhtä kiihkeä politiikan suhteen kuin opiskeluaikana. Ja hänellä on edelleen järkeviä ajatuksia..."

Nalle oli jo opiskeluaikana tosi mukava. Ja tuntuu, että on edelleen. Pari vuotta sitten Åminnen kartanolla oli syksyllä lintumetsästys. Tyttäreni oli Sintti-labbiksensa kanssa mukana metsästyksessä. Hän kertoi, että tuntui tosi mukavalta, kun Nalle tuli juttelemaan myös heidän kanssaan (koiria ohjaajineen oli 3-4).

 

Kommentit (1)

Mrs Victoria

Oletko myöskään taloudellisia vaikeuksia? Tarvitsetko
lainan aloittaa liiketoiminnan tai maksaa laskujaan?
Tarjoamme lainoja ihmisille, jotka tarvitsevat apua ja meidän lainata paikallisille yrityksille, kansainvälinen ja myös hyvin alhaisella korolla 2%.
Hae nyt sähköpostitse: victoriamichaelloanfirm@gmail.com
Kiitos
Kiitos ja Jumalan siunausta
rouva Victoria

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto