Ruususuu ja Huvikummun blogikirjoitukset ovat uskomattoman hienoja. Ihanaa, että on sellaisia Ihmisiä kuin SINÄ !!

Kirjoituksesi ovat saaneet minutkin ajattelemaan Miten voisin auttaa pakolaisia. - Autoin monilla tavoin 2009-2010. - Myöhemminkin. Vedin SPR:n LäksyHelppiä Ruoholahden ala-asteella kerran viikkossa. Siitä tuli niin suosittu, että niihin osallistui joka kerta 20-25 oppilasta. 80% heistä oli maahanmuuttajataustaisia.

Olen Kirppis-friikki. Ja rakastan Pehmoleluja (vaikka olen 67 v.. Ehkä johtuen siitä, että en ikinäs saanut edes nallea lapsena äidiltäni). Kesän aikan niitä on kertynyt kavalkaadi sohvani selkänojalle (ks. yo kuva.). Ajattelin, että tyttärentyttäreni voisi leikkiä niillä tullessaan hoitoon luokseni. Mutta minä aina riennän hoitamaan häntä heille.

Katsoessani tänään tuota riviä sohvani selkänojalla, ajattelin: "Pehmolelu voisi olla ISO lohtu lapselle, joka on matkannut Piiiiitkäään matkan tullakseen tänne Suomeen! - Ja joka kohtaakin ihmisiä, jotka sanovat: "Te tulette tänne vain ilmaisen sosiaaliturvan takia! Viemään avun vanhuuksiltamme!" (Nyt 90 v. äitini ja hänen 85 v. siskonsa saavat, ja ovat aina saaneet mitä parhainta apua ja hoitoa!)".

Iso lohtu lapsille, joilla ei ole MITÄÄN! :

* Ei kattoa pään päällä.

* Ei ruokaa jääkapissa (heillä ei jääkaappia edes ole).

* Ei edes vähän rahaa pankkitilillä.

Minulla on aina ollut edes nuo 3, kun minulla on ollut henkisesti oikein vaikeaa....

Ajatuksin.  Ria

P.S. Uskon, että Pehmolelu voi tuoda lohtua myös Aikuiselle :0). Minulle ainakin tuo...

P.P.S. Ihan vasemmalla kuvassani Hassan.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto