Seuraan päivittäin molempia netin kautta. Äsken luin Iltalehden uutisia. Ja tuli nämä ajatukset:

* Iso, ISO osa suomalaisista on alkanut puhaltaa yhteen hiileen :0)! Sekä taloudellisen tilanteen parantamiseksi, että pakolaiskriisin hoitamiseksi!

* Wow! Turvapaikkahakijoiden tulva tuo lisää tuloja kuljetusfirmoille, vartijoille, R-kioskille Torniossa ja monelle muulle...

* Työttömiä voidaan työllistää vastaanottokeskushommilla.

* Sadattuhannet suomalaiset ja tuhannet maahanmuuttajat ovat auttamassa turvapaikanhakijoita :0)!

* 95% suomalaisista on alkanut puhaltaa yhteiseen hiileemme. - 5% vain valittaa, protestoi pakolaisia vastaan (vihaa ja heittää polttopulloja jne.), tykkää että kaikki Suomessa on päin helvettiä.

Sotiemme jälkeen Suomessa oli superhuono taloudellinen tilanne muutenkin. Sen lisäksi tulivat järjettömän isot sotakorvaukset Neuvostoliitolle. Me suomalaiset selvisimme siitä :0)! Ja saimme Suomen nousuun!

1990 tuli LAMA. - Muistan ikuisesti sen, kun tulin kesälomalta heinäkuun alussa. Iltapäivälehtien kansissa oli 15 cm korkuisin paksuin kirjaimin LAMA! Minutkin irtisanottiin vuonna 1991. Vuonna 1993 meitä työttömiä oli 700.000! Tämän päivän 350.000 työtöntä tuntuu pikkumäärältä 1990-luvun alun LAMAN kokeneelta... - Suomi selvisi LAMASTA (ja minäkin selvisin pitkäaikaistyöttömyydestäni :0).

Minä uskon, että näillä vaikeuksilla on kauaskantoisia Positiivisia vaikutuksia!

Onko joku samaa vai eri mieltä? - Olisi kivaa, jos edes YKSI Kommentoisi......

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto