Tuo iso kyltti on Ruoholahden Kauppakeskuksen yläaulassa. Tänään Citymarketin myyjät marssivat ulos.

Heitä odotti rivi toimittajia (HS, Kauppalehti, MTV3 ja pari muuta). Minä menin sanomaan heille: "Olen kyllä ulosmarssijoiden puolella! On väärin, että ilta- ja sunnuntailisiä leikataan. Heillä on muutenkin pienet palkat, ja usein kummalliset työajat. Heidän ilta- ja sunnuntaityönsä mahdollistaa sen, että me voimme tehdä ostoksemme silloin kuin meille sopii!"

Hetken perästä Hesarin toimittaja tuli haastattelemaan minua. Kysyi nimeni. Kysyi lisää mielipiteistäni. Otti kuvan. Saas nähdä, jos ilmestyn jonnekin... :0).

Tasan kello 12 rivi myyjiä marssi ulos.

He menivät kauppakeskuksen pihalle rauhallisena joukkona.

Median edustajat haastattelivat heitä. Varsinkin kaveria, joka varmaan oli heidän luottamusmiehensä.

He seisoivat 15 minuuttia kauppakeskuksen pihalla. Palasivat sitten töihinsä.

Odotellessani heidän paluutaan haastattelin erästä myyjätyttöä, kertoen ensin tuestani heille. Myyjä kertoi, että palkka ja työajat ovat huonot, ja nyt sitten leikattiin ilta- ja sunnuntaityöstä tulevia lisiä!

Haluaisitko Sinä tehdä töitä harva se ilta ja sunnuntai? Ilman, että siitä maksetaan kunnon korvaus?

Puhutaan, että kaupoilla ja tavarataloillakin menee huonosti. -Tuskin Citymarket Ruoholahden omistaja/kauppias mikään köyhä mies on (niin kuin useat hänen myyjistään)...

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto