Innostuin valokuvauksesta vuonna 1981, kun sain ensimmäisen kamerani, jossa oli automatiikkaa. Olin töissä Turkama & Co-mainostoimistossa, ja asiakkaanani oli Canon. Sain Canon Autofocus-kameran. Noh. Se oli vielä sellainen kinofilmikamera. Toimi erinomaisesti 2005 asti. Sitten digikamerat valtasivat valokuvauksen. Ostin syksyllä 2007 Canon Ixuksen Stockan Hulluilta päiviltä. Totuttelun jälkeen olen tykännyt siitä kovasti :0).

Olin Turkamalla yhteyspäällikkönä 1980-1985. Opin aivan hitsisti valokuvauksesta huippukuvaajilta. En tekniikasta (koska heillähän oli huippujärjestelmäkamerat). Mutta opin heiltä paljon kuvan rajauksesta, ihmismallin rentouttamisesta, yksityiskohtien huomaamisesta, tilanteista... Vaikka mistä!

Odotan innolla, että KK:n blogikurssin huippuvalokuvaaja opettaa minulle uusia asioita :0)!

Kommentit (2)

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015

Olenko Minä ainut "Tyhmä", joka ei saa kuvia laitettua niin kuin haluan??!!

Ok. Sain ne peräkkäin (kiitos Mari neuvosta!). Mutta ne tulivat ihan eri järjestyksessä  kuin laitoin ne (?). Enkä saanut tekstejä kuvien väliin (?!).

Olisiko sittenkin hyvä, että blogikurssilla käsiteltäisiin MYÖS teknisiä asioita!

Vierailija

Ongelmanani on että mistä löydän hyvän kameran kuvaamiseen? Olen harrastelijakuvaaja ja haluisin ottaa lähikuvia esim. kasveista ilman että kamera on kovin monimutkainen käyttää. Kävin katselemassa vaihtoehtoja verkkokauppa24h.fi ja vertaahintaa.fi valinnanvaraa on niin paljon. Neuvoja otetaan vastaan merkeistä ja malleista. 

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto