Eipä ole helppoa tämä blogin aloittaminen/pitäminen, kun ei koskaan ole tehnyt sitä ennen...

Minulla on vuosikausia ollut se ongelma, että herään noin klo 01-03, ja sitten on vaikea saada unta. Jo pitkään en ole antanut sen ärsyttää itseäni. Luen Kodin Kuvalehteä ja muita lehtiä. Niiden artikkeleiden myötä tulee mukavia ja innostavia ajatuksia, sekä ideoita. Netissä tulee kyllä myös roikuttua.

Tämän kesän aikana olen monesti kokenut yön magian. Asun Lauttasaaressa nelikerroksisessa talossa Isokaarella. Mennessäni yöllä parvekkeelle tupakalle on ihanan Hiljaista. Vain jokunen taksi menee Isokaarella, ja taustalla kuuluu moottoritien hiljanen humina (olen hämmästynyt siitä, että sen liikenne kuuluu aina, vaikka se on monen sadan metrin päässä).

Tuulen hiljainen suhina yöllä, tuoden meren tuoksua. Ison koivun ja ison kuusen havina parvekkettani vastapäätä. Tuntuu kuin puut puhuisivat minulle.

Isoin ilo öisin on talojen väliselle pihalle tulevat puput. Viime yönäkin näin 4 pupua. Ison jäniksen, 2 rusakkoa ja musta-valkohäntäisen kanin. Pihan sivussa on omenapuu. Omenia putoa maahan kaiken aikaa. En tiennyt, että puput tykkää omenoista :0)!

Viime yönä heräsin seuraavaksi klo 04:30. Mennessäni parvekkeelle pihalla oli yksi pupu mussuttaen omenaa. Otin siitä kuvan, mutta matka oli vähän liian pitkä yksinkertaiselle digikameralleni.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Lapsuuden muistoja. Nykypäivän huomioita. Arkipäivän huumoria. Pieniä nautintoja. Koskettavia hetkiä. Kokkausta. Sisustusta... = Elämää.

Blogiarkisto