Täällä ollaan hengissä ja hyvävoimaisena pitkästä aikaa. Blogitaukoon on mahtunut täyttä elämää. Perhe-elämää, työelämää, kiireistä arkea pyykinpesuineen harrastuksiin ja kouluun kuskaamisineen. Vaikka syksyyn on mahtunut kaikkea kivaa ja uutta, ei yksinkertaisesti ihanalle hömpänpömpälle ja kotihaahuilulle ole ollut aikaa ja energiaa. Kaikki ylimääräinen vapaa-aika on tuntunut menneen lähinnä tyhjänpäiväiseen telkkarin tuijotteluun ja ihan vaan hiljaiseen aivojen nollailuun, mutta nyt tuntuu että hyvä vire on palannut Siskolaan ja uudenlainen arki uusine työkuvioineen ja kahden koululaisen perhe-elämän pyörittämisineen on asettunut uomiinsa.

Kirpsakan syksyinen sää sai meidät innostumaan kranssiaskarteluista. Ennen lumen tuloa on hyvä kerätä pihalta materiaaleja kransseja varten. Villiviinin ja humalan oksat ruusunmarjat ja nupullaan olevat ruusut kaipaavat pelastusta lumen tieltä ja ansaitsevat arvoisensa paikan koristamassa ovenpielustaa.

Samalla napsittiin viileästä säästä innostuneita mustakaalin ja lehtikaalin lehtiä. Vitamiinit talteen talven varalle! 

Lumentuloa saa täällä kylmästä pakkasilmasta huolimatta näköjään vielä hetken odotella, joten kranssiaskartelua ehtii vielä harrastaa. Haaveena olisi vielä viime vuotiseen tapaan saada pääoven viereen jättimäinen havukranssi toivottamaan kyläilijät tervetulleeksi Siskolaan ja toivottakoot nämä kranssit nyt teidät takaisin Siskolan blogin pariin!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017