Mitä tapahtuu, kun koko kesän nauttii helteistä ilman puutarhan hoitoa? Nauttii niin, että rikkaruohot saavat levitä valloilleen. Niin paljon, että nurmikko muistuttaa ennemmin niittyä.

Villiviinikin vallan villiintyy, eikä huvimajaa löydy sen uumenista. Ja olen aivan varma, että prinsessa Ruususen linnaa ympäröi kurttulehtiruusu, sillä sen leviämiseen riittää yksi huoleton hellekesä ja ruusukon taltuttamiseen tarvitaan vähintään prinssi ja miekka.

Ja vielä elokuun lopussa puutarhuri vaan laiskottelee niin, että hukkuu omenoihin pihassaan. Saisiko ne soseeksi ruohonleikkurilla, epäilen. 

Ja tämän luonnon muovaaman puutarhan joka kolkasta tupsahtaa jotain jännää puutarhurin lekotellessa.  Humala kietoutuu auringonkukan kaulaan. Mansikka rönsyilee pelargonin ja tomaatin lomassa.

Tänään sitten tuumin, seuravaana vapaapäivänä alan kitkeä ja kokeilu saa päättyä. Puutarhurin virka saa taas siirtyä minulle. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Blogiarkisto

2018
2017