Joko siellä on intoa puhkuen auottu ensimmäinen joulukalenterin luukku? Tänä aamuna ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia saada lapsia ylös sängystä, sillä joulukuun ensimmäistä on odotettu melkein yhtä paljon kuin  itse joulun tuloa. Meillä joulukalenterina toimii pieniä paketteja toimittava tonttu. Nyt esittelenkin teille meidän suvun joulukalenteritontut: Tiinan, Tyynen ja Toinin. Siskoja keskenään, kuinkas muutoinkaan, kun Siskolassa ollaan!

Tässä tontuista vanhin ja viisain. Perinteikäs Pappilan kotitonttu Tiina, joka vintin perukoilta heräteltiin joululaulun voimin. 

Siskolan kotitonttu Tyyne sai täksi jouluksi astetta järeämmän tonttuoven. Ei mikään kevytrakenteinen ovi vaan vankkaa kakkosnelosta akkuporakoneen, sahan ja vasaran voimalla nikkaroituna. Tyyne-tonttu suorittaa tärkeää tarkkailutehtävää ympärivuotisesti Siskolan keittiön yläkaapissa.

Suvun nuorin tulokas on villikko, hyväntahtoinen hymykuoppainen Toini-tonttu. 

Jee, tästä se nyt alkaa, vuoden ehdottomasti parhaan juhlan odottominen! Ihan kuin tilauksesta luontokin oli päättänyt järjestää jouluisen postikorttimaiseman ja valkoisen lumipeitteen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Blogiarkisto

2017