Kansalaisvelvollisuus suoritettu ja ääni käyty antamassa presidentinvaaleissa heti aamulla äänestyspaikkojen auettua kello 9.00. Presidentin vaalit ovat minusta kivoimmat vaalit. Ne ovat mielenkiintoiset ja tietylla tapaa selkeät. Ehdokkaita ei ole lukematon määrä vaan sopivan ehdokkaan löytäminen on mielekkäämpää kuin esimerkiksi eduskuntavaaleissa.

Ylen nettisivuilla oli mielenkiintoinen juttu siitä, onko äänestyspaikoilla pukukoodia. Ei kuulema ole, kunhan vaan on vaatteet päällä. Harva kuitenkaan jutun mukaan tulee paikalle suoraan hiihtoladulta tai  urheiluvaatteissa. Paitsi minä.. Itselläni on ollut aina tapana kävellä äänestyspaikalle, kuten tänäkin aamuna. Aamulenkki tuli samalla hoidettua ja pukukoodini oli sen mukainen. (Koiraressukan pukukoodi taisi olla mallia lumipallo.) Mietinkin tulisiko äänestystilaisuutta kunnioittaa erilaisella arvokkuudella vai onko tärkeintä, että äänensä antaa?

Illalla aion linnoittautua sohvan nurkkaan jännäämään äänten laskentaa.

Toisenlaista laskentaa jännättiin tänään rinteessä. Ehkä koin jopa pieniä inhon ja kauhun hetkiä todella pitkäksi venähtäneen laskettelutauon jälkeen (10 vuotta edellisestä!!!!!). Se tunne, kun 6-vuotias laskee paremmin...  Toisaalta ihanaa yhdessä tekemistä perheen kanssa kivassa talvisessa säässä toisaalta pelottavia hetkiä ankkurihissin perässä raahautuessa. Ei siitä tällä kertaa sen enempää.

Onneksi on palauttavat pullat. Laskettelua paremmin minulta taitaa sujua pullan pyörittely. Ja näissä pullissa ei lasketa sen enempää kaloreita kuin kappalemääriäkään. Täydellinen laskiaspulla sisältää paljon vaniljaa, paljon kardemummaa ja täytteeksi mieluiten hillo, mantelimassa ja vaniljavaahto. Miksi täytyisi valita hillo vai mantelimassa? En ymmärrä! Nam! Taisin syödä ihan liian monta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Blogiarkisto

2017