Noin kahdeksan vuotta sitten me mentiin naimisiin. Miksi sanon noin enkä täsmälleen kuinka kauan sitten, koska olen oikeasti niin lahopää, että olen unohtanut (siis en ole koskaan oppinutkaan muistamaan täsmällistä päivämäärää). Kuitenkin noin kahdeksan vuotta sitten lokakuussa karattiin naimisiin. Oltiin vaan ihan kahdestaan lukuunottamatta paria viraston siivooja, jotka olivat todistamassa tilaisuutta. Virallisen toimituksen jälkeen laitettiin kaikille läheisillä viestillä, että mentiin tässä muuten naimisiin. Naureskeltiin yhdessä ja mentiin ostamaan koiranruokaa ja valmiskääretorttu. Satoi räntää ja oli harmaata, mutta meitä nauratti. Kaikkia sukulaisia ei. Muutama päivä sitten istuskeltiin yhdessä sohvalla ja tuijottelin kuvaa, joka oli otettu tuona päivänä (jonka päivämäärää en tarkalleen muista). Kysyin: "Oliko meillä se hääpäivä jo? Unohdettiinko me se?" No olihan se ja unohdettiin, mies sanoi. Ja taas meitä nauratti!

Kommentit (2)

tuuli

hei.meillä meni 45-vuotishääpäivä kanssa ohi eikä kunpikaan muistanut mutta elämä jatkuu ehkä muistamme 50-vuotishääpäivän viiden vuoden kuluttua

Siskolan Hilla
Liittynyt10.9.2016

Hei! Sattuuhan näitä 😊 Onnea 45-vuotis hääpäivästä, se on hieno saavutus vaikka täsmällinen päivä menisikin ohi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Blogiarkisto

2017