Tämä on ehdottomasti vuoden parasta aikaa! Ihana toukokuu ja vielä näin lämmin. Puutarhassa käy melkoinen kuhina. Kasvien kasvun melkein kuulee, kun joka hetki jostakin nurkasta versoaa jotain uutta. Ei tässä meinaa puutarhuri perässä edes pysyä. Omenapuukin innostui tänään kukkaan, nurmikko pitäisi leikata ja taimet odottavat paikalleen pääsyä. 

Keväistä toimintaa Siskolan pihalla on myös eläinten puolesta. Tänä vuonna uusittuihin linnunpönttöihin on muuttanut sinitiaisia. Syreenipensaissa viihtyy suosikkilintuni punarinta. Kasvimaan yläpuolella on melkoiset ilmavoimat, kun rastaat lentelevät pelkäämättömästi huikeaa vauhtia pään yläpuolella. Naakat puolestaan pitävät huolta ettei lehtokotilot pääse rajattomasti lisääntymään. Kiitos siitä! Ollaan parina päivänä nähty kasvimaan lähettyvillä Petteri Kaniini. Sisäistä Vänskääni se ei saa heräämään, enkä kanipaistia himoitse. Ihana luonnonkehto tämä on!

Puutarhapuuhien jälkeen maistuu vuoden ensimmäinen raparperiherkku, joka nautittiin iltapalana huvimajassa sepelkyyhkyn pulputussa kuunnellen. Nautitaan toukokuusta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017