Jes, viimein valmista kesäkeittiössä! Siihen vaadittiin aika monta lämmintä työtuntia, aika monta peräkärrykuormaa ja aika monta rautakauppakäyntiä. Tässä se nyt on oma majani puutarhassa harrasteluun, kokkailuun, viihdyttämiseen ja rauhoittumiseen.  

Siskolan kesäkeittiön valmistuttua heinäkuun lopulla on  pihan perukoilla jo keretty viettää monta naurun sekä puheensorinan täyttämää illanviettoa. On ollut  lettukestit, vohvelikestit ja kokeilevat hillotalkoot. Ja miten ihanaa, että on suosikki kuukauteni elokuu pimenevine lämpimine iltoine. Päästään nauttimaan sirkkojen sirityksestä tunnelmavalaistuksessa ikiomassa vajassani. Pian koittavan  normaaliarjen irtiottoon riittää ihan vaan kupillinen teetä uudessa kodin suosikkipaikassa. 

Peräseinän maalasin liitutaulumaalilla. Kokeilevien hillotalkoiden tuotokset listattuna: omena-inkivääri, vadelma-lakritsi, punaviinimarja-vanilja ja silmiä kirvelevän tulinen jalapenohillo. 

Kirppikseltä keräämäni punasaviset astiat saavat jakaa kunniapaikan vuosia kaapissa pölyttyneiden vihdoin paikkansa löytäneiden  lasien kanssa.

Taso on autotallista löytynyt vanha höyläpenkki, joka pienellä kunnostuksella nousi uuteen loistoonsa.

Tuolit on keräilyerä vanhoja istuimia sieltä täältä, vintiltä, mökiltä, pihasaunalta. 

Täältä tulen varmaan postailemaan monta kirjoitusta blogiini. Nautitaan elokuun tunnelmasta! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017