Tulipas tässä ihan suunnittelematta tälläinen pidempi tauko blogikirjoituksiin. Sairaana täällä on oltu ja aika on mennyt vähän sellaisessa flunssasumussa. Pelko oli jo, että kauan odotetut ja suunnitellut 8-vuotissynttärit olisi pitänyt siirtää. Onneksi täällä ollaan kaikki tolpillaan ja nyt voi huokaista helpotuksesta ja todetta "Jes me selvittiin virus/jälkitautirumbasta! Hyvästi pöpöt ei tartte tänne enää tulla! "

Ihanat ja vauhdikkaat pikkuneitien pippalot meillä olikin täällä Siskolassa. Hittiohjelmanumeroksi osoittautui muffinssien koristelu. Toki pienimuotoisesta pursotusräjähdyksestä selvinneenä ja viisastuneena voin sanoa, että nougatkuorrutteelle kannattaa valita mahdollisimman isolla suuaukolla toimiva pursotin, niin ei nougatpala tuki pursotinta ja koko komeus räjähdä pursottajan päälle. Mehevällä naurunremakalla ja tiskirätillähän siitäkin selvittiin!

Täytyy todeta, että kun lasten antaa vapaasti puuhastella niin lopputulokset on ihanan luovia ja taidokkaita! Suosikkipuuhaa koristelujen lisäksi neideillä oli kynsilakkojen laitto sekä ystäväkirjojen täyttäminen. 

Vinkkinä vielä niille, jotka tuskailevat kakkukoristeiden kanssa. Omasta valinnaisesta kuvasta teetetyt kakkukuvat ovat tosi kivoja ja yksilöllisiä. Pieniä hikikarpaloita nostatti otsalle, kun tytär halusi top model aiheisen kakun eikä valmista kuvaa löytynyt netin syövereistäkään. Onneksi siskoni on oikea kakkukeisarinna ja loihti toiveiden mukaisen kakun (jälleen kerran) tilatulla kakkukuvalla. Kuvia voi tilata esimerkiksi confetin, ullan unelman ja kakkupaperin sivuilta.

Koristeluista vastasi sankari itse tekemällä pahvista pieniä lippuviirejä ja silkkipaperista ja helmistä pom pomeja. Miten nuo pom pomit tehdään, siitä minulla ei ole hajuakaan! Ne olivat syntyneet sillä aikaa, kun itse olin töissä. Tarjottavien suhteen mentiin kakkua ja muffinseja lukuunottamatta hyvin valmislinjalla: poppareita, keksejä, karkkeja, suolatikkuja. Hyvin upposi! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Blogiarkisto

2017