Huh huh, millainen viikko tämä on ollut! Viimeistään siinä vaiheessa, kun auton avaimet on unohtanut virtalukkoon muutaman kerran kaupunkireissulla ja ruokaa laittaessa alkaa oliiviöljyä valuttamaan pöydälle paistinpannun sijaan tietää stressi- ja väsymystason olevan jo suhteellisen korkealla. Se taitaa olla tämä syksy. Minne nämä tunnit päivästä katovat syksyn tullen? Sama määrä asioita hoidettavana ja töitä tehtävänä, mutta tunnit tuntuu loppuvan kesken.

Onneksi on sunnuntai, lempipäiväni, takuuvarma vapaapäivä ja erityisen kivan sunnuntaista nykyisin tekee uudelleen viritetty soittoharrastus. Plus tänään vielä spesiaalimpi, kun saan rakkaan kummitytön hoitoon. Kaikki asioita, jotka saavat nollattua kiireisen viikon. Tähän ajattelinkin koota listan Siskolan stressitasojen nollauskeinoista. 

1. Leipominen. Kädet taikinaan ja muovaamaan ja vaivaamaan. Ja jos ei niin leipominen inspiroi lopputuloksen syönti ainakin.

2. Pieni herkkuhetki. Voit myös skipata kohdan yksi ja siirtyä suoraan tähän kohtaan. Esimerkiksi joku kaupan valmis suklaamousse toimii tosi hyvin.

3. Metsäretki / kävely syksyisessä luonnossa. Vaikka kuinka väsyttäisi ja vettäkin tihuttaisi aina kannattaa käydä tekemässä pieni happihyppy.

4. Lemmikin silittely. Meillä koira toimii kuin paraskin terapeutti. Märkä koiran pusu kiukkuisen lapsen poskelle ja halihetki karvaturrin kanssa rauhoittaa paremmin kuin mikään muu!

5. Siivoaminen. Tämän voi vain toinen siivousfriikki ymmärtää. Tykkään rentoutua siivoamalla. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta näin on. Tähän vielä siivouksen jälkeen pöydälle ostettu kukkakimppu ja muutama kynttilä palamaan.

6. Suosikkiohjelman katsominen. Tällä hetkellä olen koukuttunut Australian masterchefiin. Ihanan positiivisia ihmisiä, todellinen hyvän tuulen ohjelma! Eikä haittaa, että siellä näyttää aurinko paistavan koko ajan.

​​​

Positiivista energiaa syksyyn kaikille ja voimia lokakuun hämäryyteen! Näin aamusta aion toteuttaa kohtaa kuusi ja katsoa viikolla väliin jääneet jaksot masterchefistä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Pullan tuoksua, yhdessä puuhastelua,vienoja hymyjä, pieniä seikkailuja, arjen helmiä. Siskolassa ollaan kotona, keittiössä ja puutarhassa.

Blogiarkisto

2017