On ollut joulun aikaa, uutta vuotta ja loppiaista, yrittäjän näkökulmasta ihania ja tarpeellisia vapaapäiviä ja lepopäiviä. Nyt kun tuli ne talven pakkaskelitkin, on ollut aikaa tehdä ruokia ajan kanssa suunnitellen. Tänään tein lasagnea täysjyvä lasagnelevyistä, soijamaidosta, koskenlaskija sulatejuustosta, pinaatista ja ?-ja ?- siemenistä, broilerin jauhelihasta, tomaattimurskasta valkosipulilla, mausteena kurkumaa, mustapippuria ja ripaus suolaa. Terveellinen versio lasagnesta ja hyvää oli. Ilahduttavaa oli kaupassa käydessä saada ostoskoriin ensimmäiset Runebergin tortut, niin suosikit makuuni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nainen, yli 50 v. Kokemuksellinen elämäkoulu, puutarhuri, markkinointiassari, yrittäjä kauneusalalla. Eläinrakas kahden koiran emäntä, kolmen pojan äiti, etsivä kokija, kiinnostunut kuuntelija,... ennenkaikkea elämän seikkailija ja innostunut eläjä.

Hae blogista