On ollut joulun aikaa, uutta vuotta ja loppiaista, yrittäjän näkökulmasta ihania ja tarpeellisia vapaapäiviä ja lepopäiviä. Nyt kun tuli ne talven pakkaskelitkin, on ollut aikaa tehdä ruokia ajan kanssa suunnitellen. Tänään tein lasagnea täysjyvä lasagnelevyistä, soijamaidosta, koskenlaskija sulatejuustosta, pinaatista ja ?-ja ?- siemenistä, broilerin jauhelihasta, tomaattimurskasta valkosipulilla, mausteena kurkumaa, mustapippuria ja ripaus suolaa. Terveellinen versio lasagnesta ja hyvää oli. Ilahduttavaa oli kaupassa käydessä saada ostoskoriin ensimmäiset Runebergin tortut, niin suosikit makuuni.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kirjoitan blogia kuin puhuisin ystävälle. Jaan kanssanne ajatuksia ja hetkiä asumisesta Pispalassa Tampereella, puutarha-asioista, ruoan laitosta, koiristani Uunosta ja Obista, kiinnostuksestani enkeleitä ja elämän mystisyyttä kohtaan, elämäntaidosta, valokuvauksesta, kauneuteen liittyvistä asioista, ihmisyydestä, seikkailuistani tässä elämässä...