/

Hellouuuuuuuu, ihanat Te.

Jotta me oikeasti voitaisiin olla onnellisia, jokaisen meidän tulisi löytää kiinnostuksen kohde, joka saa sydämen laulamaan ja sielun säkenöimään.

Minulle se aihe on puutarhat, kukat, kasvit... Kun saan olla tällaisessa ympäristössä, sytyn tuleen, tunteet lentävät, olen intoa piukeena, haltioissani niin että halkean, kertakaikkisen ONNELLINEN. Maailman onnellisin!!!?

Tältä minusta tuntui, kun pääsin tutustumaan Norjassa Tromssassa Botanical Gardeniin?

Se oli upea paikka ja sydän aivan pakahtui. Erikoiseksi tämän paikan tekee sen pohjoinen sijainti ja kasvit, joita siellä voidaan kasvattaa lämpimän Golf- virran ansiosta. Lämmin Golf-virta muodostaa alueelle suotuisan pienilmaston ja siksi siellä kasvaa paljon kasveja, joita muuten olisi mahdoton saada näin pohjoisessa menestymään. 

Sinivaleunikko oli vierailijoiden keskuudessa yksi etsityin kasvi, joka siellä haluttiin löytää/ nähdä.

Alueelta löytyi monia kauniin sinisiä erilaisia kasveja.

Katso lisää kuvia:

https://www.facebook.com/puutarhaideoita

Kommentit (2)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Samaa mieltä, ihania kuvia ja upeita sinisiä kukkia! Hauska nähdä, miten pohjoisestakin löytyy upeita kasvitieteellisiä puutarhoja. Laitan kirjoituksesi tänään KK:n Facebook-kavereille jakoon.

Seuraa 

Kirjoitan blogia kuin puhuisin ystävälle. Jaan kanssanne ajatuksia ja hetkiä asumisesta Pispalassa Tampereella, puutarha-asioista, ruoan laitosta, koiristani Uunosta ja Obista, kiinnostuksestani enkeleitä ja elämän mystisyyttä kohtaan, elämäntaidosta, valokuvauksesta, kauneuteen liittyvistä asioista, ihmisyydestä, seikkailuistani tässä elämässä...