Kun keksin tämän vuonna 2012, olen käynyt täällä sen jälkeen vuosittain: Nimittäin Tyrin puutarhatapahtuma Virossa. Se järjestetään tänäkin vuonna jo 38. kerran ja yhtä varmasti kuin kevät saapuu, minut löytää näiltä markkinoilta. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 20.5.-22.5.2016. Sisäänpääsymaksu alueelle on. 2€.

Paikalla on paljon myyjiä laidasta laitaan ja valikoimat kesäkukista perennoihin, puihin ja pensaisiin kärhöjä unohtamatta, ovat valtavat. Mielenkiintoisimpia ovat mielestäni kuitenkin ne yksittäiset oman pihan kasveista myyvät kauppiaat, joiden valikoimista kannaattaakin etsiä harvinaisuuksia ja yksilöitä. 

Mukavaa on myös viettää aikaa kaikessa rauhassa hyvässä seurassa ihmisiä katsellen ja nauttien välittömästä tunnelmasta. Väkeä on paljon, mutta joukkoon mahtuu hyvin.

Matkaa Tallinnasta Tyriin on n. 100 km ja sinne pääsee mukavasti joko valmiilla bussimatkoilla tai omalla autolla. Tie Tyriin on hyväkuntoinen, joten seikkailu odottaa kukista ja kasveista hurmaantuneille.

Facebookin puutarhasivultani löydät lisää puutarha-asiaa:

https://www.facebook.com/puutarhaideoita/

Kommentit (0)

Seuraa 

Kirjoitan blogia kuin puhuisin ystävälle. Jaan kanssanne ajatuksia ja hetkiä asumisesta Pispalassa Tampereella, puutarha-asioista, ruoan laitosta, koiristani Uunosta ja Obista, kiinnostuksestani enkeleitä ja elämän mystisyyttä kohtaan, elämäntaidosta, valokuvauksesta, kauneuteen liittyvistä asioista, ihmisyydestä, seikkailuistani tässä elämässä...