Odotan kevään tulevan, vaikka Pekka Pouta juuri lupaili TV:ssä lumisateita ja niiden lisääntymistä. Siihen on olemassa hyvä syykin, siihen odottamiseen, sillä ennakoimme asiaa jo joulukuussa hyödyntämällä Black Weekend tarjousta. Tilasimme kaksi kajakkia tarvikkeineen (mela, melontaliivi, melanaru, vedenpitävä reppu) ja saimme ne mielestämme edulliseen hintaan 565 €/kajakki.

Kajakkeilu on kovasti kasvattanut suosiota viime vuosina ja siihen on tehty paljon reittikarttoja melojille. Minua tässä lajissa viehättää ajatus rauhallisesta läsnäolosta ja maisemien katselusta. Aiomme koluta kansallispuistojen vesiä ja Pirkanmaan vesistöjä ja nauttia Suomen luonnosta. Järveltä käsin maisemat näyttävät erilaiselta ja yhdistän tähän myös valokuvauksen, joka sekin on osa minua ja suorastaan intohimoinen harrastus.

Mies halusi koemeloa kajakin heti kun ne saatiin ja ensimmäinen kajakki sai kasteen itsenäisyyspäivänä vesien ollessa vielä sulana.

Hyvä asia on sekin, että kun päivitin aktiivisusrannekkeeni, löysin sieltä kajakkimelonnan ja laite tekee kartat reiteistä, joita on kulkenut. Onhan se kiva myöhemmin tutkia, missä on käynyt.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nainen, yli 50 v. Kokemuksellinen elämäkoulu, puutarhuri, markkinointiassari, yrittäjä kauneusalalla. Eläinrakas kahden koiran emäntä, kolmen pojan äiti, etsivä kokija, kiinnostunut kuuntelija,... ennenkaikkea elämän seikkailija ja innostunut eläjä.

Hae blogista