Eilen, sunnuntaina, oli kummallinen päivä, sillä päätin, että vietän aikaa vain oleillen ja tehden mitä mieleen juolahtaa ja huvittaa. Tämä päätös osoittautui hyväksi, sillä nyt  jälkeenpäin asiaa tarkastellen, sain kuin ohimennen aikaiseksi yhtä ja toista.

Aamu lähti liikkeelle verkkaisesti aamutv:tä katsoen ja kahvia siemaillen. Kudoin siinä sivussa sukkaa. Kohta ei sitten huvittanutkaan ja lähdin koirien kanssa lenkille. En sitten jaksanutkaan kiertää koko Pyynikkiä, vaan palasin pihaan haravoimaan. No sekään ei kohta huvittanut, vaan menin sisälle paistamaan suppareita, joita olin lauantaina saanut tädiltäni. Söin ja käväisin kutomassa vähän sukkaa.

No ruokailun jälkeen ajattelin mennä ulos katselemaan ja päätin ilostuttaa itseäni tekemällä kranssin aineista, joita olin aiemmin hankkinut. Kranssi syntyi ja olin tyytyväinen kätteni jälkeen ja johan siinä alkoi kahvihammasta kolottamaan. Kahvin tippuessa palasin haravoimaan pihamaata, joka pienin erin alkoi näyttämään syksyisen siistiltä. Kahvit juotuani istahdin hetkeksi sohvaan ja kudoin taas sukkaa. Vähän taisi raukaista ja siinä tovin levättyäni alkoi tekemään mieli rahkaa.

Menin ulos ja hetken haravoin taas pihamaata ja tyhjensin ruukkuja kesäkukista. Lähdin kauppaan hakemaan tarvikkeita rahkaan ja pyöräytin sen kotiin tultuani kasaan. Siinä touhussa tuli tunne, että olisipa mukava lämmittää sauna ja niin latasin pesän täyteen puita ja lähdin saunaa odotellessa koiralenkille. 

Saunassa laitoin hiuksiin naamion ja nautin löylyistä. Ulkosaunassa tulee kyllä makoisat löylyt ja on kiva tunnelma, kuin mummolan saunassa.

Ystävä soitti ja vaihdettiin kuulumisia ja söin rahkaa saunan jälkeen tyytyväisenä, katselin TV:tä, kudoin sukkaa ja mietin miten hyvin minulla asiat onkaan. Tästä kaikesta vapaasta tahdosta tuli mahtavan rento ja voimaantunut olo ja kuin ohimennen syntyi myös mieleisiä aikaansaannoksia,

Kiitollisena päätän tähän🙏😍

Kommentit (0)

Seuraa 

Nainen, yli 50 v. Kokemuksellinen elämäkoulu, puutarhuri, markkinointiassari, yrittäjä kauneusalalla. Eläinrakas kahden koiran emäntä, kolmen pojan äiti, etsivä kokija, kiinnostunut kuuntelija,... ennenkaikkea elämän seikkailija ja innostunut eläjä.

Hae blogista

Instagram