Tapaan paljon ihmisiä viikon aikana. Sää on ensimmäinen puheenaihe useimmiten tervehtimisen jälkeen. Ulkona on valoisa aurinkoinen päivä harmaan kaamoksen jälkeen ja taivas näyttäytyy sinisenä ja kirkkaana jälleen. Mikä tässä voi olla pielessä?

Kaikki. ”Ei ole lunta, sillä jos sitä olisi, illat olisivat valoisampia.” ”Tuulee ja on kylmä viima.” ”Kohta sataa kuitenkin ja on taas niin loskaista.” ”Olen niin väsynyt tähän pimeyteen.” ”Tää Suomen talvi on kyllä niin surkea.”...

Eli ”Ulkona on valoisa aurinkoinen päivä harmaan kaamoksen jälkeen ja taivas näyttäytyy sinisenä ja kirkkaana jälleen.”

Olin aamulla koirien kanssa lenkillä ja aistini kertoivat minulle, että tuulee Näsijärven suunnasta vienosti ja keli on levollinen. Päälläni on riittävästi lämpimiä vaatteita ja ilmaa on pienen pakkasen kera helppo hengittää. Taivaanrantaa hehkuu oranssin violettia auringon noustessa horisontin yläpuolelle ja on mukavaa, kun koirien tassut pysyvät kuivina. Tervehdin vastaan kävelevä henkilöä hyvällä mielellä. Tämä on hyvä aamu aloittaa työpäivä.

Ryhdy sinäkin kirjoittamaan aamuisin lyhyt positiivinen kokemus aamusta ja päiväsi lähtee hyvällä mielellä käyntiin. Tähän kuluu aikaa n. 1-5 min, juuri sen verran kuin itse haluat. Huomaat välittömästi tämän hyvää tekevän vaikutuksen, joten vihko ja kynä esiin ja otetaan vastuu omasta hyvinvoinnistamme.

Ihanaa päivää kaikille,

Mervi

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nainen, yli 50 v., life coach, puutarhuri, markkinointiassari, yrittäjä kauneusalalla. Eläinrakas kahden koiran emäntä, kolmen pojan äiti, etsivä kokija, kiinnostunut kuuntelija,... ennenkaikkea elämän seikkailija ja innostunut eläjä.

Hae blogista

Kategoriat

Instagram