Hei, se olis kesä nyte!☀️? Kärpäsiä tosin on näkynyt vähän (ja hyvä niin), hyttysiä jonkin verran, ampiaisia tuskin lainkaan (ei hyvä niin). Aurinko on näyttäytynyt, saisi kyllä porottaa ihan koko ajan ja erittäin lämpimästi. Pidän kesällä lämpimästä, jopa kuumasta säästä. Ehkä johtuu siitä, että olen kesällä syntynyt ja täysin kesäihminen!

Ehkä kesästä johtuen, ehkä sattumasta, paljon on hyviä juttuja tapahtunut. ? Voitko kuvitella, minua pyydettiin malliksi? Ei tosin mihinkään lehteen, eikä tv-ohjelmaan. Ei myöskään isolle catwalkille, mutta ihan tämän kylän omalle lavalle. Sinne pyydettiin myös neiti Kesäheinä, sekä herrat Vintiö ja Vadelma sekä mummu. Tarkoituksena esitellä paikallisen vaateputiikin vaatteita. Edellisenä iltana oli vaatteiden sovitus ja järjestykseen orientoitumista, aamulla kaikilla kampaaja ja minulla sekä mummulla meikkaus.

Näytöksiä oli kaksi, joissa oli todella kiire vaihtaa vaatteita nelisen kertaa. Neiti Kesäheinä oli ensimmäisessä mukana, toisen aikana kutsui nukkumatti. Herrat hoitivat roolinsa kuin vanhat tekijät. Mukana oli yhteensä kymmenen mallia, eri ikäisiä, kokoisia ja näköisiä, lähinnä ihan tavallisia ihmisiä. Ja kivaa oli! Kaikki toisilleen vieraat ihmiset tsemppasivat kulisseissa, auttoivat toisiaan ja jännittivät yhdessä. Ihan huippua! Itselleni kohokohta oli kantaa kolmentuhannen euron arvoista korua juhlapuvun somisteena.

Sain myös heti kesän alkuun viettää synttäreitäni (niinkuin joka vuosi). Olen useana vuonna ollut juuri syntymäpäivänä leirillä. Lapsena urheiluleirillä telttailemassa, rippileirillä tuli täyteen 15 vuotta ja erään urheiluleirin organisaatiossa on tullut täytettyä 18 sekä 30. Olisikohan jo aika muuttaa kuvioita...?? Isäntä yllätti viemällä ulos syömään. Toiveena oli päästä uuteen kotiin, mutta sen aika tulee myöhemmin, lähiaikoina kuitenkin. Ruoka oli erinomaisen hyvää tutussa ravintolassa ja muutaman mutkan kautta huomasimme viettävämme iltaa tuttujen ja vähän tuntemattomienkin kanssa viiniä juoden ja rennosti rupatellen. Onnistunut ilta sekin!

Neiti Kesäheinä nousee jo seisomaan ja kävelee tuen kanssa. Kohta siis juostaan! Herra Vintiö on aloittanut vastaansanomisen, pilke silmäkulmassa tosin, mutta kuitenkin. Vauhtia on enemmän kuin taitoa ja sen huomaa mustelmaisista jaloista. Herra Vadelma hoiti eskarinsa tyylikkäästi ja hänessä on selvästi koululaisen ainesta. Kyllä tästä hyvä kesä tulee!

Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa ja silloin pitääkin elää kuin viimeistä (kesä)päivää!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Toiset tykkää puurosta hillolla, toiset sokerilla ja maidolla. Yhdet pitää pikapuurosta, toiset marjoilla ja raejuustolla maustettuna,  kolmannet eivät voi sietää, koska ovat syöneet sitä liikaa.  Kaikkia makuja mahtuu jo meidänkin perheeseen. Ja muutakin kuin puuroa.. Koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu.