Joo, tää oli niin tiedettävissä, vaikka kuinka oon yrittänyt ennaltaehkäistä. Mulle tulee flunssa!:( Mä kyl osasin odottaa sitä, koska vihdoin stressi hellitti hetkeksi. Viime viikko oli niin älyttömän kiireinen vaikka olikin niin sanottu syysloma. Eli mulla oli lapset kotona ja sen lisäksi itsenäistä opiskelua koulusta, joten arjen aikatauluttaminen olisi ollut paikallaan! :) Noh, me mentiin fiiliksen mukaan tyttöjen kans ja teimme parhaamme, mutta olin jo loppuviikon kireä kuin viulun kieli.

Mutta saimme paljon kivaa tehtyä, ulkoilimme ja näimme kauniita ihmeitä. Tälläisiä vielä kasvaa keskellä synkkää syksyä. Ihanan voimaannuttavia!:)

Paljon aikaa kului kyllä askarteluun, sillä tämä lokakuu on oikea synttärikuukausi, joten kortteja saa tehtailla. Lisäksi isompi neiti viettää omia juhliaan kolmesti, joten ahersimme myös kutsut kaverisynttäreille sekä ensimmäiset tarjoilut synttärijuliin vol 1. Onneksi ne oli semmoset yhteissynttärit serkun kanssa, joten ei tarvinnut kaikkea tarjoilua hankkia. Kaiken tämän askartelutouhun lisäksi piti myös ahkeran opiskelijan lukea tulevaan tenttiin, joten kun pikku neiti oli päikkäreillä oli mammalla pari tuntia aikaa levätä.. ei ku siiis LUKEA!! Eli koko ajan jotain pientä puuhaa.. :)

No, kiireisestä ja työntäyteisestä lomaviikosta selvittiin ja tenttikin on mennyt kuulemma läpi, joten nyt voi hetken hengähtää ja suunnata tarmon uusiin tehtäviiä ja synttäreihin vol 2 ja vol 3. Tänään kyllä vaan lepään viltin alla teetä juoden. Huomenna on päivä uus ja toivottavasti se flunssa menee nopeasti ohi. Tässä muutama kuva viikon aikaansaannoksistani:

 

                                                                          

Kortit tyttöjen serkuille.

.

Kommentit (0)

Seuraa 

Finding myself- blogissa kolmenkympin ohittanut kahden lapsen äiti pohtii elämäänsä, yrittäen löytää aikaa itsensä löytämiseen. Rohkea vai hullu siirto, kun aloitti uudet opinnot heti äitiysloman päätyttyä.. Kuinka löytää aikaa perheen lisäksi  kuntoilulle, askartelulle, luonnolle tai leipomiselle kiireen keskellä.