Herkkuja aamupalaksi, kääk! Vielä eilen illalla aattelin et nyt on palattava takas ruotuun ja jatkettava tarkkaa ruokavalio mut huonosti nukutun yön jälkeen vei pulla aamukaffilla voiton. Oon kuikkuinen itselleni kun ei vaa löydy kurii olla syömättä mitää herkkuja. Tää syksy on aina tätä ja viikon urheilutauko selkäkivun takia lisää makeanhimoani. Oon pari kuukautta ollut tiukalla ruokavaliolla ja tulos oli kiukku ja vain muutama satagrammaa keveämpi kroppa, ei kovin motivoivaa. Tarvis saada nää mamma kilot pois mutta arjen pyörittäminen vie kaikki voimat ettei jaksa olla enää ankara itselleen. Aina alkuviikko sujuu hyvin mut näin perjantaina jo karkkihammasta kolottaa. Mikä sen mukavampaa kuin lasi viiniä, suklaata ja Vain elämää ohjelma ja plus 2 kiloo!? Sitte maanantaina taas aloitetaan..?

Kommentit (2)

Käyttäjä861
Liittynyt27.8.2015

Hei,

tuttu tunne! Täälläkin päässä meinasi herkkumopo välillä karata käsistä kesällä. Kaiken kukkuraksi tilanteeni oli sikäli sama, että selkäkivun takia en päässyt jumppaan koko kevään enkä kesän aikana. Nyt selkäkipu on selätetty (loppui stressi, loppui kipu) ja taas olen alkanut kuntoilemaan. 

Saanko antaa sinulle neuvon? ole itsellesi armollinen!! 
Olet ahkera: opiskelet, huolehdit perheestäsi, lapsesi ovat pieniä ja vaativia. Itsensä palkitseminen ei minusta ole pahasta. Päinvastoin! Sinä olet sen aivan varmasti ansainnut!

Edesmennyt mummuni oli aina hyvä syömään ja kärsi ylipainosta. Ikuinen laihduttaja. Eräänä päivänä hän sairastui vakavasti eikä mikään ruoka enää maittanut vaan hän laihtui hirveän laihaksi ja olemattomaksi. Silloin päätin, että niin kauan kun herkut vielä maistuvat - nautin niistä. Ne ovat minulle se yksi osa elämän ilosta eikä sekään ole itsestäänselvyys..

t.Tiina blogista Bridgehill

Meillä lapsella on karkkipäivä perjantaisin. Niimpä mä aloin noudattamaan samaa. Silloin saa myös leipoa jotain hyvää koko perheelle ja nauttia. 

 

Aamukahvi
Liittynyt8.9.2015

Kiitos ihanista sanoista!? kiva tietää että muutkin painii saman ongelman äärellä, tuntuu vaan että laihuusihannetta toitotetaan joka puolella nii kokee epäonnustuvan ku ei oo voimavaroja laihduttaa. Mut täytyy yrittää nauttia elämästä hieman pulleana ja leipoa lasten kans ja nauttia yhdessä tekemisestä!?

Maya

Seuraa 

Finding myself- blogissa kolmenkympin ohittanut kahden lapsen äiti pohtii elämäänsä, yrittäen löytää aikaa itsensä löytämiseen. Rohkea vai hullu siirto, kun aloitti uudet opinnot heti äitiysloman päätyttyä.. Kuinka löytää aikaa perheen lisäksi  kuntoilulle, askartelulle, luonnolle tai leipomiselle kiireen keskellä.