Niin se loppu vuosi sujahti vauhdikkaasti ohi ja oli kyllä kiireistä aikaa ennen joulua. Tänä vuonna intoudun tekemään paljon lahjoja itse, lähinnä lasten kummeille ja miehen sukulaisille, sillä tässä kulutusyhteiskunnassa tuntuu, että kaikilla on jo kaikkea ja itse ainakin arvostan itsetehtyä lahjaa enemmän, sillä siihen on nähty vaivaa. Ideoita olis ollut vaikka kuinka paljon, mutta aika loppui kesken, sillä työharjoittelu vaati veronsa. Ihana olikin sitten joulupyhien ajan rentoutua ja nauttia joulusta ja läheisistä.


Tytön päiväkodin hoitajat saivat tällaisen joulumuistamisen. Laiskana ostin valmiita sytykeruusuja kehitysvammaisten joulupuodista, joten tuin hyvää työtä ja itse pääsin hiukan vähemmällä uurastuksella.

Kummeja puolestaan muistettiin kransseilla ja suklaalla.            

 

Työharjoittelun asiakkaiden kanssa tehtiin kuusi muistoksi yhteisistä ajoista.

Myös isovanhemmat ja mieheni siskot saivat lahjaksi sellaisen rautalankavalosydämen, josta kaiken kiireen keskellä jäi kuva ottamatta. Tuli kyllä aivan ihania, vaikka itse kehunkin. Työharjoittelusta sain vinkin niiden tekemiseen, mutta kun yritin tehdä niitä aina iltaisin kun lapset olivat menneet nukkumaan, niin meinas mennä aina yömyöhään.

Taas jouluna tuli syötyä herkkuja liikaa, vaikka olin 7 viikkoa karkkilakossa, jottei tulis suklaaövereitä, mutta äkkiä se elimistö siihen sokeriin tottuu ja vaatii lisää. Niinpä aattelin taas huomenna palata ruotuun ja hetkeksi heivata sokerin tai ainakin karkit ja muuta sokeria kohtuudella. Jospa se virkeys palais, koska sitä tarvitaan. Ensimäinen kouluviikko on jo takana ja älyttömästi tehtäviä saatiin, joten tiedossa ehkä yömyöhään opiskelua ja vähemmän kaikkea luovuus-juttuja.

Kommentit (0)

Seuraa 

Finding myself- blogissa kolmenkympin ohittanut kahden lapsen äiti pohtii elämäänsä, yrittäen löytää aikaa itsensä löytämiseen. Rohkea vai hullu siirto, kun aloitti uudet opinnot heti äitiysloman päätyttyä.. Kuinka löytää aikaa perheen lisäksi  kuntoilulle, askartelulle, luonnolle tai leipomiselle kiireen keskellä.