Ennen pääsiäistä olin ajatellut etten jaksa laittaa yhtään pääsiäistä, kun arki on jo muutenkin niin haastavaa tämän kipsin kanssa. Mutta tytär oli niin innokas tekemään pääsiäisvalmisteluja ja valmis auttamaan, joten saimme laitettua rairuohon kasvamaan, askarreltua lähisuvulle pääsiäiskortit ja tyttö vielä laittoi vähän pääsiäiskoristeita.

Lankalauantain virpomisoksat                                              Pääsiäiskortteja, jotka on tehty suklaamunien kääreistä.

 

Niin tuli vietettyä ihana pääsiäinen perheen ja sukulaisten kanssa. Mies oli suurimman osan pääsiäistä töissä, mutta onneksi isovanhemmat olivat meillä pääsiäispyhät auttelemassa, joten pääsimme tyttöjen kanssa jopa kokkoleimaan ja siskon perhekin vietti yhden päivän meillä. Ja mä pääsin kotopihasta vähän kauemmas, kun kokeilin pyörällä ajoa. Niinpä toinen pääsiäispäivä päättyi koko perheen lyhkäiseen pyörälenkkiin. Voi sitä riemun tuntua, kun pääsin jollain normaalilla tavalla liikkumaan, kun on tottunut vain köpötteleen keppien kanssa lähikauppaan ja takasin. Tuli ihan kyyneleet silmiin. 

 

Nyt tämä viikko onkin loman jälkeen ollutkin rankkaa arkea. Ensiksi on pitänyt yrittää vieroittautua suklaasta ( huonolla menestyksellä), kun pyhien aikana tuli vedettyä sellaiset sokeriöverit. Sen lisäksi ois pitänyt ahertaa koulutehtävien parissa, mutta pikkuinen sairastui kuumeeseen, joten olemme kolme päivää olleet sisällä ja aikalailla sylimeiningillä. Tänään huomasin, että tyttö on parantumassa, kun jaksoi leikkiä minikeittiöllä. Ehkäpä jo huomenna voidaan mennä ulos ja pääsen taas kokeilemaan jopolla ajoa. :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Finding myself- blogissa kolmenkympin ohittanut kahden lapsen äiti pohtii elämäänsä, yrittäen löytää aikaa itsensä löytämiseen. Rohkea vai hullu siirto, kun aloitti uudet opinnot heti äitiysloman päätyttyä.. Kuinka löytää aikaa perheen lisäksi  kuntoilulle, askartelulle, luonnolle tai leipomiselle kiireen keskellä.