Nyt kävi niin ohraisesti että polvi pelin tiimellyksessä lauantaina kipeytyi ja pahasti. Päivystyksessä lääkäri tuumasi että kierukka ois viottunut ja nyt pitäis saada turvotus pois jotta voidaan tutkia lisää. Ei kiva!? nyt sit kepeillä kävelyy jottei polvi rasitu. Ja tottahan toki mulla alkoi työharjoittelu viikko sitten joten nyt joudun oleen muutaman päivän pois, turhauttavaa.

Lisähaastetta arkeen tuo nuo ihanat muksut, joiden kanssa pitäis illat pärjätä kun mies on töissä. Yleensä ulkoillaan iltaisin mut nyt ei oikein voi ja pienimmäinen tarvis ulkoilua jotta sais purkaa energiaa kun hän on liikkuvaa sorttia. Esikoisella on tänää vielä treenit joten hänen auttaminen on vähäistä.. Nyt pitäis kehitellä jotain positiivista ajateltavaa ja tekemistä jottei mieli vaivu synkkyyteen..

Kommentit (0)

Seuraa 

Finding myself- blogissa kolmenkympin ohittanut kahden lapsen äiti pohtii elämäänsä, yrittäen löytää aikaa itsensä löytämiseen. Rohkea vai hullu siirto, kun aloitti uudet opinnot heti äitiysloman päätyttyä.. Kuinka löytää aikaa perheen lisäksi  kuntoilulle, askartelulle, luonnolle tai leipomiselle kiireen keskellä.