Aamu alkoi kiukulla, koska olen niin väsynyt kiireiseen viikkoon sekä turhautunut kun en ole tehnyt niitä juttuja, joita mun ois pitänyt tehdä. Ei edes kolme kahvikuppia saanut minua energiseksi, joten juonittelin kuin pikku lapsi miehelleni..Kiukkua lisäsi myös se kun tajusin, että kummipoikani synttärikortti on askaretelematta ja sata kotihommaa odottaa. Ja mäkun luulin et tänään vihdoin pääsen perehtymään koulutehtävään ja saan sen aloitettua..

Päivää paransi tietoa, että pikku neidin kummitäti tulee käymään, tapaaminen jonka olin täysin unohtanut. Eikä meillä ollut mitään tarjottavaa ja yhä se kortti tekemättä.. No ensin kortti ja sitten kotihommat, kaikki tarpeellinen tuli tehtyä (paitsi koulujuttuja) ja leipasin puolukkapiirakan. Ehdin jopa nauttia tunnin auringosta lukemalla viime viikolla tulleen KK:n. Joten aamukiukusta huolimatta good day so far.. :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Finding myself- blogissa kolmenkympin ohittanut kahden lapsen äiti pohtii elämäänsä, yrittäen löytää aikaa itsensä löytämiseen. Rohkea vai hullu siirto, kun aloitti uudet opinnot heti äitiysloman päätyttyä.. Kuinka löytää aikaa perheen lisäksi  kuntoilulle, askartelulle, luonnolle tai leipomiselle kiireen keskellä.