I-h-a-n-a-t palmikkosukat! Ohje on Niina Laitisen. Suht helppo tehdä ja varmasti saisi samanpituiset varret, jos vähän malttaisi mittailla ensimmäistä ja toista sukkaa keskenään.. Itsellehän kävi niin kivasti, että toinen sukka on piirun verran lyhyempi kuin toinen, mutta en piru vie rupea sitä kyllä purkamaan! Ainakin ovat tekijänsä näköiset eli vähän vinksahtaneet ;)

 

Serkulle menivät nuo mustat perussukat. Halusi ehdottomasti vain mustaa sukkiin. Muistio itselleni; mieti kaksi kertaa lupaudutko tekemään kokomustia sukkia tulevaisuudessa, kyllä niitä sen verran "mukava" oli illan hämärässä neuloa.

 

Ja viimeinen kuva; perus valkoiset sukat. Äitini itseasiassa tilasi nämä, ei itselleen, mutta ystävälle/entiselle kollegalle, joka tiedettävästi pitää erityisesti valkoisesta väristä!

 

Huoh. .kyllä noita on kiva tehdä, mutta jotenkin tuommoiset perussukat eivät vaan millään tahdo valmistua! Tälläkin hetkellä on puikoilla "ihan semmoiset perus raitasukat". Onneksi ollaan jo voiton puolella, mutta lievästi sanottuna homma maistuu puulta.. Onneksi lankaa jää vielä reilusti ja saan tehtyä vähän fiinimmät sukat näille kaveriksi. Ehkä ruttusukat tai kuplasukat..?

Kommentit (0)

Seuraa 

Käsintehtyjä villasukkia // Handmade wool socks

 

 

Teemat